Receptenbundel Gezond en Gewicht 2017/2018 -

Receptenbundel Gezond en Gewicht 2017/2018

Home » Gezond Eten » Receptenbundel Gezond en Gewicht 2017/2018
Deel de vreugde!
  • 15
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lekker en normaal eten is een must!

Al een aantal jaren zet ik mij met mijn bedrijf Gezond en Gewicht in om mijn deelnemers een aantal (mijn inziens) belangrijke levenslessen mee te geven op het gebied van gezondheid, voeding en gewicht. Ik wil hiermee duidelijk maken dat je geen vreemde sprongen hoeft te maken om een gewicht te bereiken waarbij jij je prettig voelt. Goed voor jezelf zorgen, bewust kiezen, genieten en lekker en normaal eten is hierbij een must!

In het land van hypes en afvaltrucs worden rare en onnodige sprongen gemaakt die dikwijls meer schade aanrichten dan gewenst en zonder blijvend resultaat. Doen wat bij jou en je omgeving past is noodzaak om een lange termijnverandering teweeg te brengen.  In de loop van de jaren heb ik een selectie gemaakt van verantwoorde, makkelijke en lekkere recepten die ik middels mijn receptenbundel graag met je wil delen. Je krijgt hem cadeau bij het volgen van een van mijn cursussen. Volg je op dit moment al een van mijn cursussen dan wil ik je mee geven dat jij deze recepten iedere dag mag inzetten in plaats van het door mij aanbevolen avondmenu van die dag. Hierbij geldt 1 voorwaarde, houd je aan de door mij voorgeschreven hoeveelheid en maak dit meetbaar door te wegen.

Eet bewust, geniet en zorg goed voor jezelf!

 

 

 

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software