Persoonlijk traject Gezond Afvallen - Gezond en Gewicht

Persoonlijke offline begeleiding

Home » Gezond Gewicht » Persoonlijke offline begeleiding
Deel de vreugde!
 • 283
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Met dit offline succestraject begeleid ik je persoonlijk naar een gezonder en slanker  lichaam dat er zijn mag. Claim nu je gratis adviesgesprek t.w.v. €60,00

Gerdien Hopster
Lifestylebegeleider en Voedingscoach
Niet goed geld terug Garantie

gerdien-gezondBen je al jaren op dieet, wil je van je overtollige kilo’s af en wil je een oplossing die echt vol te houden is zonder dat je steeds weer terugvalt en blijft jojo-en? Dan kan ik je helpen met mijn succevolle traject ‘stop met diëten’. Lees onderstaande goed door.

Mijn doel in het leven is om mensen verder te helpen met gezondheid en het bereiken van een goed gewicht dat duurzaam is. Geen slinkse diëten maar een echte verandering die blijvend is. Daarom heb ik dit succesvolle traject ontwikkeld.

Ik wil je op het hart drukken dat ik ervaringsdeskundige ben en heel goed begrijp waar jij mee worstelt. Ik heb zelf ook jaren gezocht naar de beste oplossing en hem uiteindelijk zelf ontwikkeld. Bij mij kun je, met al je uitdagingen, helemaal jezelf zijn!

Wat ga jij nu echt bereiken?

Jij gaat beter in je vel zitten, voelt je gezonder en bereikt een gezonder of gewenst gewicht. Hoe wij dat aanpakken hangt ook van jou af. Onze dienstverlening is maatwerk en gericht op een duurzaam resultaat. Samen met jou bepalen wij je doelen en zoeken naar een manier die het beste bij jou past. Wil jij afvallengezonder eten of een bepaald gewicht bereiken? Ik begeleid je naar je doel.

Welke onderdelen en voordelen komen altijd aan bod:

 • een uitgebreide intake om je te leren kennen en je doelen te inventariseren
 • jij krijgt inzicht in wat je eet en hoe het makkelijk beter kan
 • jij weet welke momenten van eten het meeste invloed hebben op jouw lichaam
 • jij maakt deel uit van een groeiende groep gelijkgestemden die samen (buiten) bewegen
 • jij krijgt een op-maat voedingadvies afgestemd op je persoonlijke doelen
 • jij krijgt inzicht in lekkere alternatieven afgestemd op jouw smaak
 • jij wordt gaandeweg steeds uitgebreid gewogen en gemeten
 • jij wordt niet zomaar losgelaten maar krijgt intensieve ondersteuning
 • jij gaat lekkerder in je vel zitten en je fitter voelen
 • een slim beweegplan afgestemd op je persoonlijke doelen
 • je mag deelnamen aan onze samen bewegen activiteiten
 • analyse van je uitdagingen en valkuilen
 • persoonlijk afgestemde weekmenu’s en variatelijsten

Hoe gaan wij jouw doel bereiken?

Het aanwennen van een nieuwe leefstijl kost tijd. Ik neem die tijd om je persoonlijk te begeleiden, te coachen, te ondersteunen en te motiveren in dit traject. Op basis van mijn ervaringen en opleidingen begeleid ik jou succesvol naar een gezond of gewenst gewicht. Zelfs als jij meerdere malen teleurgesteld bent geraakt en het niet meer ziet zitten, kan ik je helpen!

Referenties van deelnemers persoonlijk traject

Heidi van den Berg
“Ik ben begin januari begonnen met een persoonlijk dieet bij gezond en gewicht. Dit deed ik na mijn tweede zwangerschap. Ik vond dat de meeste kilo’s er nu maar eens sneller af moesten dan bij mijn eerste zwangerschap. Na een persoonlijk gesprek ben ik gestart. Iedere week een persoonlijk week menu en 1x in de week wegen.Nou ik ging de eerste weken boven verwachting goed.

5 kilo in 5 weken. Heb ook nog even samen met een collega een duo gedaan dit is dan iets goedkoper. En natuurlijk ook gezelliger. Ik vond de menu’s goed te doen weinig trek en toch nog bijna alles kunnen eten! En als je wat anders wilde of een verjaardag had dan werd het ingeplant echt super.”

Het werd en is nu nog echt een vast ritme geworden in mijn dagelijks leven. Omdat je nu weet wat je wel/niet kunt eten. Al met al een super dieet en advies. Echt voor iedereen aan te raden.Je moet het natuurlijk zelf doen maar als je eenmaal bezig bent dan gaat dat zo. Probeer het!”

Hennie van Renselaar
“Hallo allemaal, ik ben Hennie 49 jaar jong en al 20 jaar in strijd met de kilo’s en dieeten. Tot ik voor 5 maanden terug gezond en gewicht tegen kwam op facebook. Dit is het gewoon helemaal voor mij en ik denk voor iedereen ,normaal eten d.m.v toegestuurde weekmenus en persoonlijke coaching en inmiddels 10,5 kilo afgevallen. Ik ga nu verder met de e-cursus om nog 10 kg kwijt te raken. Dus ik zeg het ideale plan om duurzaam en houdbaar gezond gewicht te verliezen.”

Natascha Inghels
“Als je het hebt over jojoën dan, ben ik expert!
Van dik 80 kilo terug naar 60 kilo. Van komkommer, macrobiotisch tot shakes van alles geprobeerd met als resultaat onwijs veel honger, liters water, humeurig, vroeg naar bed en mijzelf zielig vinden omdat IK niet mee kan doen met de omgeving. Totdat ik de Facebook link/reclame van Gezond en Gewicht tussen mijn Facebook vrienden zag staan.

Ach informatie via mail blijft altijd veilig, dus Gerdien maar berichtje gestuurd.. Ik wil afvallen! Maar wel gewoon mens blijven, wijntje drinken en in mijn avonddiensten niet leven op sla, tomaat en komkommer.. Kortom genieten van het leven maar graag met paar maten minder….De eerste 6 weken en -/- 8 kilo zijn een feit! Wekelijks wegen bij Gerdien zijn geen straf meer. Met mijn menu’s op zak stuurt zij mij vol power een nieuwe week in..Ik eet, ik leef en geniet ieder weekend van mijn wijntje…Vol vertrouwen op naar de volgende -/- 8 kilo”

Marcha van Houten
“Na jaren van ongelukkig eetgedrag en vele vele crashdieten was ik het HELEMAAL zat en een gesprek bij Gerdien aangevraagd. Wat een verhelderend gesprek was dat. Gerdien heeft mij laten inzien dat als ik structureel andere keuzes maak toch afval en lekker kan eten. Gewoon af en toe een wijntje moet kunnen. Genieten, veranderen en afvallen. Gerdien jij hebt mij echt enorm geholpen. 15 kilo kwijt in 16 weken en nu stabiel. Perfect!!!”

Vandaag beginnen? Dit is je voordeel

Ik sta met open armen voor je klaar om je te ontvangen. Als je nu via dit contactformulier een adviesgesprek aanvraagt dan ontvang je deze helemaal gratis (t.w.v €60,00 ). Ik hoop je snel te zien! Vul nu het contactformulier in dan plannen we snel een eerste vrijblijvende afspraak.

Met gezonde groet,

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Uw bericht

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Reacties gesloten.

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software