Het nieuwe jaar is begonnen en de goede voornemens worden waargemaakt....of niet? -

Het nieuwe jaar is begonnen en de goede voornemens worden waargemaakt….of niet?

Home » Gezond Zelfvertrouwen » Het nieuwe jaar is begonnen en de goede voornemens worden waargemaakt….of niet?
Deel de vreugde!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Daar zijn we dan. Hallo Januari 2023!! Ik weet niet hoe jij het ervaart maar voor mij voelt het begin van zรณn nieuw jaar altijd een beetje spannend. Enerzijds voelt het als een frisse start, waarin we de kans krijgen om dingen die afgelopen jaar minder goed gingen te herkansen, anderzijds spannend wat dit jaar allemaal weer gaat brengen. Hoe zie jij dat? heb je voornemens gemaakt, doelen gesteld voor komend jaar?

Mijn goede voornemens, ik deel er drie met je!

Zakelijk gezien wil ik nog meer tijd en energie steken in Gezond en Gewicht. Mijn website is al jaren verouderd en omdat ik voldoende aanmeldingen binnen krijg, ben ik geneigd dit zo te laten en hier niet teveel tijd in te steken. In 2023 ga ik meer publiceren op mijn website en hoop ik deze te vernieuwen!

Op persoonlijk vla ga ik meer aandacht besteden aan balans. Ja ja. Mensen die mij persoonlijk goed kennen weten dat dit niet mijn sterkte kant is. Enerzijds mijn kracht omdat mijn leven hierdoor nooit saai is, anderzijds mijn valkuil omdat het veel energie kost en ik mezelf hierdoor weinig rust gun. BALANS dus ๐Ÿ™‚
Ik begon oudejaarsdag al heel goed, ik deed in de middag namelijk niks en keek een filmpje naast de kerstboom. Onrustig gevoel omdat ik de hele tijd het idee had dat er deze dag leven in de brouwerij moest zijn. Maar….achteraf gezien was het een heerlijke dag ๐Ÿ™‚

Hiernaast ga ik meer ondernemen met mijn man…jaja lieverd bereid je maar vast voor ๐Ÿ™‚ Met allebei een eigen bedrijf en drie kleine kinderen schiet de quality-time samen er snel bij in. Oplossing…vaker een oppasmeisje inzetten en gaan!!!

Heb jij goede voornemens gemaakt en wil je deze graag delen? Ik kijk er naar uit ๐Ÿ™‚ Samen sta je sterker!

2023, KOM MAAR OP, IK MAAK EEN TOPJAAR VAN JE!

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software