Over mij; wie ben ik en wat motiveert mij -

Over mij; wie ben ik en wat motiveert mij

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider


“Wat is dat toch dat het je zo aanspreekt om mensen te begeleiden naar een gezonde leefstijl?”, vroeg een vriendin me een aantal jaren geleden.

Over een antwoord op die vraag hoef ik niet lang na te denken. Het begon in mijn middelbare schooltijd. Uiterlijk werd steeds belangrijker en de onzekerheid van de puberteit drukte hier een negatieve stempel op. De druk van het willen presteren en mijn perfectionisme waren een leidraad in mijn leven destijds.  Ik vond iets waar ik goed in was, afvallen. Ik verloor in een korte tijd veel gewicht en het gaf me het gevoel dat ik eindelijk de houvast had, de controle die ik nodig had. In de loop van de jaren bleef me dit bezighouden, afvallen, calorieën tellen, producten met elkaar vergelijken, Wat was gezond en wat minder.

Hoe ik anderen kan helpen met gezondheid en gewicht

Al met al misschien een zware tijd maar ik zie het positief. Het heeft gemaakt wie ik ben en het zorgt ervoor dat ik met een enorm enthousiasme en heel veel positiviteit mijn kennis die ik destijds deels heb op gedaan en in de loop van de jaren verder heb ontwikkeld door cursussen en zelfstudie,  nu een positieve draai kan geven in mijn huidige functie.

Nee ik ben geen schoonheidsideaal die neer kijkt op mensen die het maar niet kunnen laten om lekkere dingen te eten. Ik weet er alles van wat het met je kan doen als eten je leven beheerst.

Ik vind het geweldig om mensen te begeleiden, te coachen, te ondersteunen bij dat wat ze willen bereiken. Ik wil graag mijn kennis op je overdragen en hoop jou hiermee net dat beetje extra te kunnen geven wat je nodig hebt. Hiernaast is het een feit dat overgewicht een steeds veel voorkomender probleem is in onze maatschappij en het diverse negatieve gevolgen heeft voor het lichaam. Je hoeft niet mager te zijn, maatje 36 te hebben, wel moet je goed voor je lichaam zorgen. Het is het huis waar je in woont en alleen jij kan het onderhouden. Kan ik je helpen? Neem dan nu contact met mij op, veranderen kan vandaag beginnen!


Persoonlijk traject

Gezond gewicht trainingPersoonlijk en intensief vanuit rust en vertrouwen!

Beetje hulp

Lekker aan de slag met je nieuwe leefstijl maar met een beetje hulp?

Online coaching


Producten die je helpen om een gezond ritme te ontwikkelen.

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software