Cursus Stoppen met Lijnen

Jij wilt 5 tot 20 kilo verliezen en voorgoed stoppen met lijnen? Dan is deze cursus het helemaal voor jou! Je neemt voorgoed afscheid van het jojo-effect. Start direct!

  • Jij valt af door normaal te leren eten
  • Jij stopt met lijnen
  • Geschikt voor gezinnen, stelletjes en alleenstaanden
Direct beginnen
Ja! Ik wil stoppen met lijnen

stars      op basis van 4500 cursisten

Normaal eten en voor altijd slank?

Jij wilt een gezonde leefstijl aanleren, afvallen en voorgoed stoppen met lijnen? Dan is deze cursus het helemaal voor jou. De kracht van mijn methode is dat hij ontwikkeld is voor de 'normale mens' en er op gericht is om jou slank en fit te laten zijn, zonder dat je daar in de toekomst ooit nog een dieet voor hoeft te volgen.

Ik laat je simpelweg kennis maken met een manier van eten, bewustzijn en bewegen die makkelijk is in te passen in je leefpatroon en daardoor zorgt voor een duurzaam en 100% definitief resultaat. In het afgelopen jaar zijn meer dan 4500 deelnemers slanker en gezonder geworden en kijken met meer zelfvertrouwen in de spiegel. Vandaag is de eerste dag waarop jouw stralende binnenste haar weg naar buiten gaat vinden.

Online Afvallen

Dit ga jij allemaal bereiken met mijn unieke methode

De kracht van mijn methode is dat hij ontwikkeld is voor de 'normale' mens en er op gericht is om jou slank en fit te laten zijn zonder dat je daar in de toekomst ooit nog een dieet voor hoeft te volgen.  Ik laat je simpelweg kennis maken met een manier van eten, bewustzijn en bewegen die makkelijk is in te passen in je leefpatroon en daardoor zorgt voor een duurzaam en 100% definitief resultaat. Hieronder zie je een impressie van het gegarandeerde resultaat dat ik je bied en jouw online dashboard. Start jij vandaag nog jouw cursus 'Stoppen met Lijnen'?

button_afvallen1

shadow-ornament

Beste resultaat

De 'Stoppen met Lijnen' methode is bewezen de beste methode voor duurzaam gewichtsverlies. Doordat je kleine aanpassingen aanbrengt in je eetgedrag ga je merken dat dit ontzettend makkelijk vol te houden is. Door normaal te eten maar slimmer te kiezen verhoog jij je slagingskans van 36% naar ruim 94%. Waar je bij een gewoon dieet altijd snel weer de weg (in kilo's) omhoog vindt, bereik je bij mij een resultaat dat duurzaam is. Diëten hoeft niet meer en JOJO-en is 100% voorgoed verleden tijd. Doe mee!

shadow-ornament

shadow-ornament

Dashboard 24/7

Met het superhandige en speciaal voor jou ontwikkelde online dashboard van Gezond en Gewicht heb jij altijd toegang tot online ondersteuning. Je hebt meteen alle dagmenu’s en tips in een overzicht die je kunt bekijken of downloaden. Een groot voordeel is natuurlijk dat je de materialen altijd en overal bij de hand hebt.

Tevens kun je met andere volgers van de cursus praten over je ervaringen en heb je altijd toegang tot je online coach die je helpt, steunt en motiveert om nu echt voor altijd te stoppen met lijnen.

Al 4500 mensen vielen af en stopten met lijnen

De succesvolle methode 'Stoppen met Lijnen' is afgelopen jaar door meer dan 4500 personen met succes afgerond. Deelnemers zijn zó enthousiast over de behaalde resultaten dat zij graag voorzien in referenties en het aanbevelen bij anderen. Hieronder lees je vier voorbeelden van lieve vrouwen die hun leven veranderd hebben met behulp van dit programma. Ben jij het volgende succesverhaal?

button_afvallen2

Dat je normale producten uit de supermarkt kunt eten maakt dat het voorgoed vol te houden is. Ik wil je bedanken, nooit gedacht dat het zou lukken. Mijn man is zelfs ook 12.5 kilo kwijt 🙂

Hetty van Steeg
Ervaring

Ik heb de cursus van 8 weken gevolgd en ik ben gemiddeld 1 kilo per week afgevallen. Voor mij betekent dit voorgoed een andere levensstijl en een slank en fit lijf is daar het resultaat van!

Anja Volmuller
Ervaring

Ik heb me vanmorgen gewogen en ben tijdens de cursus op de kop af totaal 12 kg afgevallen. Ik heb door het volgen van jouw cursus veel geleerd. Bedankt Gerdien, jij bent mijn kanjer!

Saskia Zondag
Ervaring

Over Gerdien Hopster

Op jonge leeftijd al beheerste eten mijn leven. De druk van het willen presteren en mijn perfectionisme waren een leidraad in mijn leven. Ik vond in afvallen iets waar ik goed in was en vond daarin mijn ongezonde zekerheid.  Door de jaren heen heb ik altijd strijd moeten leveren tegen eten, gezondheid en onzekerheid maar ik heb hem gewonnen en ben sterker dan ooit.

Op basis van mijn strijd, ervaringen en inzichten heb ik mij verder verdiept en opgeleid in eten, afvallen en gezond leven. Met het 'Stoppen met Lijnen' programma bied ik jou de oplossing waar ik zelf altijd naar op zoek was. Door mijn ervaring en kennis te bundelen in dit programma wil ik van mijn zwakte mijn sterkte maken en jou voorgoed van dat ongezonde diëten af helpen. Vandaag begint de rest van je leven. Zet die stap kanjer!

button_afvallen1

Bestel vandaag en ontvang altijd deze drie bonussen

4 to 8 kg
778 weken programma
  • 3 Extra bonussen
  • Begin direct
  • Eigen online dashboard
Start vandaag >>

stars

15 tot 20 kg
13416 weken programma
  • Keuze uit meer menu's
  • 3 Extra bonussen
  • Begin direct
  • Eigen online dashboard
Start vandaag >>

stars

Veilig betalen met alle bekende betaalmethodes