Ervaring van Saskia bij Gezond en Gewicht -

Ervaring van Saskia bij Gezond en Gewicht

Home » Klantervaringen bij Gezond en Gewicht » Ervaring van Saskia bij Gezond en Gewicht
ervaringen Saskia
Deel de vreugde!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hoi Gerdien,

Ik heb me vanmorgen gewogen en ben tijdens de cursus op de kop af totaal 10 kg afgevallen. Ik heb door het volgen van jouw cursus veel geleerd, maar ook veel ontdekt en geen moment honger gehad.

Wel vind ik het best eng om nu alleen ‘de weide wereld in te gaan’ maar ik ga door met de menu’s en wil zeker voordat jij op vakantie gaat verlengen. Ik heb geen vreet bui meer gehad vanaf het moment dat ik ben begonnen. De knop is om, maar ik wil dit ook erg graag en dat motiveert wel. Ik wil nog graag 17,7 kg afvallen dan weeg ik 67 kg en dat is mijn ideale gewicht, maar 70 kg is ook al wat hoor!

Ik woog 97 kg toen ik jou op Facebook tegenkwam en woog ik 95,7 kg toen ik met de cursus begon, ik weeg nu 85,7 kg en ben dus totaal al 11,3 kg kwijt! Mijn tweede doel heb ik bijna behaald en mijn volgende doel is om de 80 kg te behalen.
Ik word nu dinsdag geopereerd aan mijn linkerhand en zal dus veel tijd hebben om te wandelen. Ik ben dan ongeveer zeven weken bij huis; ik kan dan nog mooi één keer de menu’s volgen. Ook gaan we een paar dagen naar een camping aan de Rijn en dan ga ik mijn best doen om bewuste keuzes te maken en te genieten, na deze vakantie wil ik graag de cursus verlengen.

Ik heb totaal geen moeite gehad met de menu’s en dat wat ik eventueel niet lekker vond of wat mij niet uitkwam heb jij perfect ingevuld en opgelost. Dat ga ik zeker missen!

Al met al Gerdien, ben ik je echt enorm dankbaar voor alles. Jij hebt echt mijn leven veranderd! SUPER

Fijne vakantie en tot snel,
Groetjes Saskia

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software