Het was een zwaar jaar maar ik ben er weer! -

Het was een zwaar jaar maar ik ben er weer!

Home » Gezond Eten » Het was een zwaar jaar maar ik ben er weer!
Deel de vreugde!
  • 45
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Omdat het voor veel van mijn fans en deelnemers misschien onduidelijk is waarom het rondom Gezond en Gewicht lang stil is geweest. Zal ik ik jullie hieronder een verkorte versie doen van mijn jaar.

Waar mijn geluk in April 2019 niet meer stuk kon met de komst van mijn derde spruit en het geluk dat mijn werk mijn hobby was, draaide dit alles een paar maanden later volledig om.

Juli 2018
Een dag waar mijn dochtertjes en ik zo naar uit hadden gekeken. Bruidsmeisjesjurken passen in Ede voor de bruiloft van mijn broer, waar mijn dochtertjes bruidsmeisjes zouden zijn. Helaas liep deze dag anders dan verwacht. Op de snelweg naar Ede werd ik onwel in de auto en wist ik in de ambulance het Meander Medisch Centrum te bereiken. Na volledig onderzocht te zijn, mocht ik ‘gezond’ weer naar huis. Helaas bleef ik thuis steeds niet lekker. Ik was constant ontzettend duizelig wat me bang maakte. Na twee maanden en vele onderzoeken verder, bleek ik Bppd te hebben. Na een behandeling in Apeldoorn bij het duizeligheidscentrum leek het verholpen te zijn. Helaas bleef er een lange nasleep aan klachten over waardoor ik een mri scan kreeg en een volledig hartonderzoek maar alles bleek gelukkig goed. Al mijn zintuigen die in verband staan met je evenwichtsorgaan waren totaal overprikkeld en dit heeft ruim een jaar geduurd om weer te normaliseren.

November 2018
Hoe ik dit stukje moet beginnen weet ik niet. Het roept veel verdriet op en ik kan er pagina’s over schrijven. Ik hou het kort. In November is mijn moeder onverwachts overleden. Een verlies waarvan ik nu nog niet weet hoe ik het ooit een plekje zal gaan geven maar waarvan ik wel weet dat ik verder ga vanuit haar oneindige positiviteit. Ze is altijd ontzettend trots geweest op de passie die ik heb voor Gezond en Gewicht en vanuit die kracht, die ik van haar heb meegekregen ga ik er nu weer vol enthousiasme tegen aan.

Een heel zwaar jaar maar wel een jaar waarin ik weer bevestigd heb gekregen dat ik niet alleen voor Gezond en Gewicht werk maar ik Gezond en Gewicht ben! Op dit moment is mijn nieuwe praktijk nog in aanbouw…bijna klaar..bijna klaar 🙂

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software