Ervaringen van Wilma bij Gezond en Gewicht -

Ervaringen van Wilma bij Gezond en Gewicht

Home » Klantervaringen bij Gezond en Gewicht » Ervaringen van Wilma bij Gezond en Gewicht
Deel de vreugde!
  • 16
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hoi lieve Gerdien,

Waar ik normaal gesproken best een ritme in mijn leven heb van gezond leven en sporten, lukte me dat vorig jaar niet meer vast te houden. Drukke tijden, vakanties, feestdagen, elke keer was er iets waardoor het gezond eten niet lukte en bijna ongemerkt kwamen de kilo’s erbij. Regelmatig deed ik een poging om de draad weer op te pakken, maar dat duurde nooit lang en dan was ik weer terug bij af.

Eind vorig jaar was ik er klaar mee, ik voelde me futloos en niet meer lekker in mijn vel. Ik besloot Gerdien om advies te vragen en wat een goede zet was dat! Gerdien gaf me persoonlijke weekmenu’s. Die menu’s sloten perfect aan bij ons gezinsleven, iedereen kon gewoon mee eten. Ook stuurde Gerdien lekkere en makkelijk te maken recepten mee voor de weekenden. Als ik een etentje had, dan paste ze het menu van die dag daarop aan en gaf tips voor gezondere keuzes tijdens het etentje. Sommige andere diĆ«ten voelden voor mij weleens als afzien, maar dat is bij deze menu’s zeker niet het geval. Het is makkelijk om te volgen, geen hongergevoel, gewoon genieten van lekker eten en daarbij bewuste keuzes maken.

Gerdien is een uitermate enthousiaste coach. Tijdens de weegmomenten wist ze me telkens te motiveren en vertrouwen te geven, ook als het even tegen zat. Gemiddeld gezien verloor ik een pond per week en ergens in mei zat ik weer op mijn streefgewicht, zo’n 10 kilo lichter. Ben enorm blij en trots op het resultaat. Ik wil hierbij Gerdien en Gezond Gewicht dan ook bedanken voor de goede begeleiding en support!

Liefs,

Wilma

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software