Waarom beginnen we altijd morgen? -

Waarom beginnen we altijd morgen?

Home » Gezond Eten » Waarom beginnen we altijd morgen?
Deel de vreugde!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Waarom help ik jou naar je doel?

Gezond en Gewicht bestaat momenteel 8 jaar en daar ben ik trots op. Ik zie steeds meer coaches/goeroes en marketingtijgers om me heen opploppen. Ik ben nooit uit geweest op concurrentie want iedereen is anders en ik vind dat je moet doen, de juiste coaching moet zoeken, daar waar jij denkt dat het goed voor jou is. Alleen dan ga je er voor de volle 100% voor en dat is wat je nodig hebt!

Ik ga voor normaal!
Ik heb zelf lang geworsteld met hoe val ik af en hoe blijf ik op gewicht. Wanneer doe ik iets goed en wanneer niet.  We worden tegenwoordig steeds meer heen en weer geslingerd op het gebied van lifestyle. Wat is goed en wat is fout. Onwijs veel hokjes zijn er tegenwoordig beschikbaar. Mijn mening? Je doet iets goed wanneer jij je er fijn en gelukkig bij voelt. En daar heeft een ander weinig over te zeggen.

Vind ik dan dat je de hele week chips en pepernoten moet eten?

Nee natuurlijk niet! Ik vind wel dat je een balans moet zoeken die bij jou past. We verliezen onszelf tegenwoordig veel te vaak in uiterste, en waarom? Omdat anderen ons ervan overtuigen dat dat de juiste manier is. Sinds ik Gezond en Gewicht ben gestart en met Sonja Bakker op Show nieuws was zie ik meerdere consulenten de grond uit ploppen in Nijkerk. Super fijn want alleen is ook maar alleen en wellicht hebben we net allemaal een andere stuurman aan boord. De enige boodschap die ik hiermee door wil geven is. Kies voor jezelf met welke manier dan ook. Doe wat bij je past maar zorg er wel voor dat je lekker in je lijf zit.

 

Waarom kies je voor mij, of juist niet.

Waarom zou je voor mij kiezen? Dat hoeft helemaal niet, ik hoop dat je voor jezelf kiest en daar een manier bij vindt die bij je past. Waarom je dan toch voor mij moet kiezen? Ik hou van mijn werk, ik heb veel facetten wat betreft eten, zelf doorgemaakt. Ik hou van normaal eten en genieten en mijn ervaring leert dat dat prima samen kan gaan. Ik ben geen marketingspecialist die alles mooi neer zet, soms zou ik dat wel prettig vinden 🙂 Ik ben wie ik ben, een mens net als jij en ik, met goede en minder goede kanten. Goed dus gemiddeld.

Kies voor jezelf! Je bent het waard! Wat je doel ook is!

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software