Ervaringen van Madelief bij Gezond en Gewicht -

Ervaringen van Madelief bij Gezond en Gewicht

Home » Klantervaringen bij Gezond en Gewicht » Ervaringen van Madelief bij Gezond en Gewicht
Deel de vreugde!
  • 55
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lieve Gerdien!

Een hekel had ik aan mijn spiegelbeeld! Niet alleen de spiegel bij ons thuis maar ook de etalages en auto’s waar ik mijzelf in zag haatte ik! Met een rechte rug en oogkleppen op liep ik er langs maar van binnen huilde ik. En ook foto’s terug kijken vond ik vreselijk elke keer die confrontatie met mezelf.

Ik werd gek van al die nare gedachtes over mijn uiterlijk en het steeds maar vergelijken met andere wat ik deed in mijn hoofd. Tot op een dag ik me zo onzeker voelde dat het niet meer ging nu moest er wat veranderen! Mijn hele omgeving had er last van de ene keer was ik vrolijk en dan weer zo chagrijnig door mijn onzekerheid. De stap om er echt wat aan te doen was spannend.

Via Facebook kwam ik in contact met Gerdien, een super lieve vrouw die gelijk van start wilde gaan. Gerdien gaf aan dat ze liever vandaag dan morgen wou beginnen, en dat was precies wat ik wilde.

Zomer 2014 ben ik begonnen, of het zwaar was? Nee! Gerdien past alle menu’s aan naar jou sociale leven. Bij mij ging de knop echt om. Na de eerste 10 kilo kreeg ik zoveel complimenten wat mij heel veel energie gaf. uiteindelijk ben ik 25 kilo lichter en voel ik me zelfverzekerder dan ooit. Ik zoek lekkere en gezonde recepten op zodat ik mijzelf kan trakteren met iets gezonds en iets lekkers! Ik kan nu met veel trots naar mezelf in de spiegel kijken. Ik ben een gelukkiger en vrolijker mens!

Lieve Gerdien bedankt voor alles!

Liefs Madelief

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software