Myrthe viel 14 kilo af! -

Myrthe viel 14 kilo af!

Home » Gezond Eten » Myrthe viel 14 kilo af!
Deel de vreugde!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Via via had ik gehoord van Gezond en Gewicht en de werkwijze van Gerdien Hopster. Al kom ik uit Nijkerk, na overleg met Gerdien, besloten we toch voor de online cursus van 12 weken te gaan ipv een persoonlijk traject. Puur omdat ik als moeder van 2 kleine kids en mijn werk niet heel veel tijd over had. Wel sprak ik met Gerdien af dat ik een weeg afspraak kon maken wanneer ik dacht dit nodig te hebben. Dit heb ik twee keer gedaan in de 12 weken.

In deze 12 weken viel ik 14 kilo af, en dat met de feestdagen erbij in. Hoe is het mogelijk! Mijn man en kinderen hebben heerlijk meegegeten met de menu´s die ik iedere week kreeg en op donderdag aten we gewoon met zijn allen friet. Hoe fijn is dat! Toen ik begon had ik nog zo mijn twijfels. Ik had al zoveel geprobeerd en was bang om weer te falen. Maar door het enthousiasme van Gerdien en de duidelijke, normale en lekkere menu´s ging het me steeds makkelijker af. Natuurlijk heb ik weleens een dipje gehad maar Gerdien leerde me direct weer op te staan en door te gaan, het resultaat mag er zijn! Ik denk zelfs dat ik na deze cursus nog wel af zal vallen omdat dit nieuwe ritme me zo goed bevalt en ik verwacht het makkelijk vol te kunnen blijven houden. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap genomen heb, ik ben niet alleen slanker maar voel ook veel fitter en mijn zelfvertrouwen is van een 5 naar een 8 gegaan. Kortom, laat 2020 maar komen! Ik heb er weer zin in!

Gerdien, ontzettend bedankt!

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software