Ervaring van Annemieke bij Gezond en Gewicht -

Ervaring van Annemieke bij Gezond en Gewicht

Home » Klantervaringen bij Gezond en Gewicht » Ervaring van Annemieke bij Gezond en Gewicht
Deel de vreugde!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Het kan dus wél‼

Ik was altijd wat sceptisch als ik referenties zag. Maar nu wil ik er erg graag zelf eentje schrijven. Jarenlang heb ik alle mogelijke pogingen gedaan om af te vallen, met wisselend succes. Op het laatst was er zelfs een diëtiste die mij adviseerde om maar te accepteren dat ik niet afviel.

Argumenten als: leeftijd, een stressvol leven en de gevolgen van al het gejojo, moest ik maar voor lief nemen. Tót mij op Facebook een berichtje opviel over een e-cursus van Gezond en Gewicht. Ik dacht, ach 7 weken, zal ik dan tóch nog maar eens een keertje …. Op 1 juni 2014 begon ik met de e-cursus van 7 weken. Wat ben ik blij dat ik dát besluit genomen heb. Behalve e-mails met de nodige handvatten, was er het zeer gevarieerde menu, met in het weekend een drankje en een hapje, en ik was na die 7 weken 7 kilo ‘kwijt’. Dit was kennelijk mijn manier om kilo’s kwijt te raken! Dus bijgetekend voor een half jaar. Iedere week was het weer een plezier om de menu’s te volgen. Variatie volop en was er een keer een feestje, dan een mailtje naar Gerdien en binnen no-time was er een aangepast dagmenu in m’n mailbox.

Het is mij gelukt om al die weken slechts 1x gelijk te blijven, de overige weken ging het gewicht naar beneden. De ene week iets meer dan de andere, maar eraf is eraf. Zelfs de decembermaand was succesvol (mét kruidnoten, chocoladeletter, taai taai, kerstkransjes, kerststol, oliebollen op de weekmenu’s). En nu, 33 weken later ben ik 21,3 kg kwijt en ik ben steevast van plan om die kilo’s er nooit meer bij te laten komen. En wat ik ook héél belangrijk vindt: de medicatie voor diabetes is onlangs gehalveerd! Deze gezonde leefstijl bevalt mij prima. Ík ga zo door! Bedankt Gerdien!

Twijfel je nog? Stap over de drempel, de weg naar een gezonde leefstijl ligt voor iedereen open!
Succes!

Annemieke Koelman

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software