Ervaringen van Carla bij Gezond en Gewicht -

Ervaringen van Carla bij Gezond en Gewicht

Home » Klantervaringen bij Gezond en Gewicht » Ervaringen van Carla bij Gezond en Gewicht
Deel de vreugde!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hoi Gerdien,

Hier dan mijn ervaring!

Wat ben ik blij dat ik mezelf destijds heb ingeschreven bij Gezond en Gewicht, een betere beslissing had ik niet kunnen nemen.

Ik kwam Gerdien tegen op Facebook met Gezond en Gewicht maar twijfelde heel erg omdat dit toch alweer de zoveelste poging van mij is. Iedereen belooft altijd de beste te zijn en ik had er al zoveel geld aan uitgegeven. Ik ben bij een huisarts geweest die Biomed (shakes) doet onder medische begeleiding, in het begin was gelijk al zijn reactie:  “Het zal heel moeilijk voor je worden om gewicht te verliezen, reken maar niet op veel.”

Inderdaad met de shakes ging het niet voor mij, mede omdat ik niet zo’n shakes mens ben.  Ik heb ook koolhydraten beperkt ook geprobeerd, maar ik ben een broodmens dus is dat heel erg moeilijk. Ik heb nog heel veel andere diëten geprobeerd, maar niets hielp. Ja, eventjes ging het goed maar snel daarna was ik weer terug bij af.

Ik ben van mening dat je normaal moet kunnen eten, en dat is wat Gerdien doet. Zij komt wekelijks met een nieuw menu waarbij je van alles mag eten. Ja echt van alles, soms staat er zelfs een puddingbroodje in, of iets anders waarbij je dan denkt:  “Huh? dat mag toch niet?” Ik heb ook geleerd dat ik vaak te weinig eet wat zeker niet goed is.

Mijn schildklier werkt te langzaam en is moeilijk stabiel te krijgen, ook zit ik in de overgang. Dus ja allemaal hormonen die absoluut niet mee willen werken. Maar met de hulp van Gerdien, met haar zeer prettige weekmenu’s, wat heel goed is vol te houden, en met de hulp van lotgenoten in de besloten Facebookgroep is het me nu eindelijk gelukt om een gewicht te bereiken wat ik al jaren niet meer heb gehad.

Het is bij mij niet snel gegaan, maar het resultaat mag er zeker zijn. Ik heb geleerd dat ik met elk onsje minder heel erg blij mag zijn. Inmiddels ben ik over de 11 kg. heen, voor mij is dit echt een Topprestatie, ik wil eigenlijk nog 6 tot 8 kg minder dus blijf ik nog even doorgaan. Ik raad iedereen aan om zich aan te melden, natuurlijk moet je het zelf doen maar met hulp van de groep en Gerdien is het mij eindelijk gelukt waar ik nooit meer op durfde te hopen. Ik ben niet iemand die snel reviews geeft, want vaak wordt het toch gelezen van: “ja ja het zal allemaal wel.” Ik deed dat namelijk zelf ook, door al die slechte ervaringen.

Let op hoor, voordat je het weet is het zomer en kun je al heel wat kilo’s kwijt zijn op een prettige manier. Ik spreek uit ervaring het is echt zo. En lukt het even niet, meld dat ook in de besloten groep (echt doen, niet stil blijven), die fout maakte ik ook. Inmiddels weet ik dat door regelmatig contact te houden met iedereen in de besloten groep je jezelf en elkaar heel erg goed stimuleert dat is ontzettend fijn. Lukt het dan nog even niet omdat je in een dip zit, dan kun je ook altijd terecht bij Gerdien, zij helpt je graag weer op weg.

We hebben allemaal dezelfde struikelblokken en dat is lekker eten! Hihi

Gerdien bedankt, ik ben blij dat ik jou heb leren kennen.

Groetjes en veel succes en denk eraan het is bijna zomer, ik gun het jullie allemaal dit super fijne gevoel dat het wel kan met gewoon eten!

Carla

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software