Verander je leefstijl! Zo erg is het niet! -

Verander je leefstijl! Zo erg is het niet!

Home » Gezonde Lifestyle » Verander je leefstijl! Zo erg is het niet!
Deel de vreugde!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hoe vaak denken we niet “ik zou wel een paar kilo kwijt willen” of “morgen ga ik echt beginnen”, maar toch stellen we het steeds weer uit. Ik ben er van overtuigd dat het echt niet zo erg is als je het maar op de goede manier doet. Lijnen is dodelijk saai en je sociale leven komt op de schop te staan. Dat is niet nodig als je maar weet wat je kunt eten. Ik help je daar bij!

Het aanpassen van je leefstijl

Door je leefstijl aan te passen kan er al heel veel resultaat geboekt worden. Je hoeft niet op een crash dieet, feestjes hoef je niet uit de weg te gaan, je mag gewoon kiezen wat je graag wil eten. Alles is in te plannen! Het is mijns inziens de onwetendheid van veel mensen waardoor gekozen wordt voor ‘verkeerde’ producten.

Productkeuzes

Als je maar weet dat je voor 1 gevulde koek 5 speculaasjes kan eten of 10 lange vingers. Als je maar weet dat je voor 1 boterham met dik boter en flink pindakaas je er 2 kan nemen met halvarine en halvajam dan wordt het steeds duidelijker dat je echt gewoon kan blijven eten. Het is zoeken naar producten die bij je passen. Ook als je wel van pindakaas houdt dan kan dat. Pindakaas is zo slecht nog niet! Zelf kies ik liever voor een boterham met halvajam zodat ik op het feestje ’s avonds ook lekker een bitterbal kan nemen. Het gaat om de keuzes die je maakt! Neem nou frisdrank. Voor 1 glas cola kan je ook een boterham eten, of op dat feestje een lekker toastje. Kortom: weet wat je eet en geniet van wat je eet!

Ieder pondje gaat door het mondje

We kunnen ons verschuilen achter de welbekende term “ik denk dat ik een lage stofwisseling heb” of “ik heb zware botten”. Ik ontken echt niet dat dit per persoon verschilt maar ik ben wel van mening dat als je overgewicht hebt, mits hiervoor geen medische oorzaak is, dit echt komt omdat we te veel voedsel tot ons nemen. Niet erg en heel begrijpelijk in de huidige maatschappij met de druk van buitenaf en het overvloedige aanbod op straat en in de supermarkt. Maar geen reden om niet goed voor onszelf te zorgen. Heerlijk eten en goed voor onszelf zorgen, het kan beiden!

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Laatste berichten van Gerdien Hopster (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software