Ervaringen van Marjolein bij Gezond en Gewicht -

Ervaringen van Marjolein bij Gezond en Gewicht

Home » Klantervaringen bij Gezond en Gewicht » Ervaringen van Marjolein bij Gezond en Gewicht
Deel de vreugde!
  • 12
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hoi Gerdien,

Je gaf aan graag te willen weten hoe ik de cursus die ik heb gevolgd, Slank in 16 weken, heb ervaren.
Nou, slank ben ik niet geworden, maar ik ben tot nu toe 13,4 kilo afgevallen dankzij jouw menu’s en adviezen.

Je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb het geprobeerd: het brooddieet, Atkins, Montignac, alle suikers uit mijn dieet weren en ook Sonja. Het hielp voor even en ik viel wel af, maar kon het niet volhouden.
Ja, ik was sceptisch voor ik begon, maar je menu’s zijn goed op elkaar afgestemd. Je hebt een duidelijk overzicht van wat er mogelijk is als je iets niet lekker vind (in mijn geval bietjes en gekookte worteltjes) en wat naar mijn mening het allerbeste aan deze cursus is, is de Facebookgroep met lotgenotes en het feit dat je met vragen altijd bij jou terecht kunt. Bovendien mag er heel veel wel terwijl er bij anderen heel veel niet mag of alleen hele speciale voedingsmiddelen.

Daarnaast schep je geen te hoge verwachtingen. Je zegt niet tegen de cursiste dat ze gegarandeerd een bepaald aantal kilo’s zal afvallen, maar maakt duidelijk dat je met deze manier van aanpak in je eigen tempo af kunt vallen. Natuurlijk was ik blij geweest als ik de 20 kilo had ‘gehaald’, maar mijn kleren zitten ruimer (zal moeten gaan winkelen), ik heb meer uithoudingsvermogen en vandaag heb ik mezelf getrakteerd op een bezoekje aan de kapper. Ik had mijn haar de afgelopen jaren laten groeien en heb het er vandaag allemaal af laten knippen!

Ik weet niet of ik de komende anderhalve week de richtlijnen helemaal vol zal kunnen houden; mijn man wordt morgen opgenomen in het ziekenhuis en als alles mee zit, is hij na een dag of 10 weer thuis. Met werk en ziekenhuisbezoek zal het hele gezonde er mogelijk een beetje bij inschieten, maar ik heb de afgelopen weken ervaren dat het na een uitspatting heel erg eenvoudig is om weer in het ritme te komen.

Vorige week heb ik trouwens een collegaatje van me jouw naam doorgegeven; ik heb haar niet meer gesproken, maar ze zou serieus overwegen om zich aan te melden.

Gerdien, bedankt! Ik ga met goede moed verder op de ingeslagen weg. En zou het niet lukken en zou ik weer in oude gewoontes vervallen, dan weet ik je te vinden!

Groetjes, Marjolein

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software