Ervaringen van Jozé bij Gezond en Gewicht -

Ervaringen van Jozé bij Gezond en Gewicht

Home » Klantervaringen bij Gezond en Gewicht » Ervaringen van Jozé bij Gezond en Gewicht
Deel de vreugde!
  • 14
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hallo Gerdien,

Ik lag al een tijdje met mezelf overhoop…zit tegen de overgang aan te hikken en het magische getal 50 komt in beeld.

Wat ik ook bedacht (en ik heb al wat dieetstijlen geprobeerd!!) niks lukte of hield ik vol. Toen zag ik op Facebook een weekmenu voorbijkomen, ik besloot om dit te printen en bekijken. Het zag er goed uit.

Kort daarna kwam het aanbod voor het downloaden van het E-book; Stoppen als lijner!!! Ene Gerdien Hopster deed dit aanbod en het boek was nog gratis te downloaden ook. In het begin was ik sceptisch want in mijn hoofd zat, het is toch lijnen dat ga ik niet volhouden maar… Het is geen lijnen, het is anders eten!!!

Nou ik ben anders gaan eten. Op sommige momenten zelfs meer dan dat ik hiervoor deed.
Na een week was ik al 2 kilo kwijt en nu na 12 weken geeft de weegschaal -7 kg aan!!! Ik voel me fit en mijn lijf voelt weer van mezelf…

Ik heb mezelf toch nog aangemeld voor het half jaar weekmenu’s. Vind het nog lastig om “alleen” verder te gaan. Ook zou ik de besloten Facebookgroep wel heel erg gaan missen… Gerdien, bedankt voor het mij NIET laten lijnen het bevalt mij prima.

groetjes,

Jozé Perlo

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software