Ervaringen van Tjitske bij Gezond en Gewicht -

Ervaringen van Tjitske bij Gezond en Gewicht

Home » Klantervaringen bij Gezond en Gewicht » Ervaringen van Tjitske bij Gezond en Gewicht
Deel de vreugde!
  • 45
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mijn ervaring met Gezond & Gewicht

Al jaren, eigenlijk mijn leven lang, ben ik al bezig met mijn gewicht. Vroeger wilde ik bij de schoolarts al niet op de weegschaal en voelde ik me nooit lekker in mijn vel. Keek niet graag in de spiegel en had een hekel om
in winkels kleding te passen.

Ik ben lang en oog daarom ook niet super dik maar het gevecht met de weegschaal en met kleding passen was ik zo zat. Ik heb heel veel diëten geprobeerd van Sonja Bakker tot shakes en ga zo maar even door. Ik viel wel af maar leerde niet om de juiste voeding en juiste hoeveelheid te kiezen. En daardoor kwam het er helaas weer bij.

Tot dat ik eind februari het weer helemaal zat was en online tegen de online cursus van Gezond en Gewicht aanliep. Natuurlijk dacht ik wel van: “Och dat is weer zo’n dieet.” Maar toch sprak iets mij aan en besloot ik de cursus van acht weken te kopen.

Ik begon vol goede moed en in de eerste week vloog er gelijk drie kilo af, geweldig met deze manier van eten. Ik mocht zelfs een stukje taart! Ik werd zo enthousiast na die 1e week en wilde me ook strikt aan de menu’s houden. In het begin had ik nog wel eens trek omdat ik lange dagen werk, maar door de 6 eetmomenten was het wel vol te houden. Ik merkte dat ik voorheen weinig varieerde en vaak hetzelfde at, soms teveel soms juist te weinig. Ik woog alles netjes af en pas dan word je op de feiten gedrukt van wat je voorheen at en wat toch met sommige dingen teveel was. Maar over het algemeen mag je meer eten dan wat je normaal at. Bewuste keuzes maken daar draait het om. Ik weet nu heel goed wat gezond is en wat niet. Ik weet de hoeveelheden en dat geeft een zeker gevoel een goede houvast. Ook heeft gezond en gewicht een leuk online forum en kun je ten allertijde Gerdien mailen met vragen.

Ik ben nu bijna op het einde en ik kan jullie vertellen dat ik 10 kilo ben afgevallen in acht weken en dat ik nu eindelijk naar jaren een gezond BMI heb. Ook mijn omvang is nu goed! Ik ben van maat 42 naar maar 38 gegaan. Ik ga nog eventjes door omdat ik mij gewoon lekker voel bij dit dieet,  ik ben ontzettend blij en wil er heel erg graag nog 5 kilo af.

Ik wil Gerdien dan ook heel erg bedanken. Ik raad dan ook iedereen aan, niet twijfelen maar doen. Je voelt je zoveel beter naar het volgen van deze GEZONDE leefstijl!

Groetjes van Tjitske

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software