Ervaringen van Gerda bij Gezond en Gewicht -

Ervaringen van Gerda bij Gezond en Gewicht

Home » Klantervaringen bij Gezond en Gewicht » Ervaringen van Gerda bij Gezond en Gewicht
Deel de vreugde!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hoi Gerdien,

Ja, mijn weken zijn voorbij en ik het heel positief ervaren. De leefstijl is goed vol te houden. Al moet ik eerlijk zeggen ik heb best veel gevarieerd met de variatielijst. Wij zijn als gezin niet zo van elke dag aardappelen en groente wat soms wel eens 4 x achter elkaar op het menu stond. Maar dan varieerde ik met pasta en rijst. Altijd de portie afwegen en rauwkost erbij.

Het is een eetstijl die goed vol te houden is. Het resultaat mag er zijn. Ik ben rond de 7 kilo afgevallen. Ben er helemaal blij mee. Ik begon op 79,9 en zit nu op de 72,9 kg. Ik ben er nog niet mijn komend doel is onder de 70
kg te zitten als ik op zomer vakantie gaat. Dat moet gaan lukken. (Ongeveer 2 maanden de tijd) Zou de Facebook groep wel gaan missen maar heb gekozen om toch voorlopig op mij zelf door te gaan.

Mocht dit niet gaan lukken dan meld ik me weer. Ik heb ook steun doordat ik mijzelf 1x in de 4 weken laat
wegen waar ik sport. Ik heb mijn overzicht hierboven staan. (gewicht is al weer iets afgenomen) Is leuk om te zien hoe de centimeters ook zijn afgenomen. Ben er helemaal blij mee.

Groetjes van Gerda.

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software