Sonja Bakker kopieert tekst van Gezond en Gewicht... -

Sonja Bakker kopieert tekst van Gezond en Gewicht…

Home » Gezond Eten » Sonja Bakker kopieert tekst van Gezond en Gewicht…
Deel de vreugde!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Sonja Bakker kopieert tekst van Gezond en Gewicht…erg? Nee helemaal niet!
Zoals veel van jullie misschien al mee hebben gekregen, was ik gisteren te zien bij de late uitzending van Shownieuws. Een hele ophef over mijn tekst ‘komkommertijd’, welke Sonja gekopieerd heeft op haar Instagram account. Ik was en ben werkelijk waar onwijs verrast, verbaasd en verbouwereerd dat dit Shownieuws haalt. Sonja wil mijn tekst gebruiken, ik vind het geen probleem en toch is er een derde partij die zich hier over opwind 🙂 Al met al mooie publiciteit voor Gezond en Gewicht natuurlijk!

We verliezen het doel uit het oog!
In afvalland draai ik niet mee op het niveau van de grootste spelers maar een groot verschil maak ik wel voor veel afvallers onder ons,  daar ben ik trots op en dat geeft me energie! Wat ik nou zo belangrijk vind is dat we als ‘hulpverleners’  het daadwerkelijke doel niet uit het oog verliezen. Het gaat er mijn inziens niet om wie wel of niet met koolhydraten werkt, hoeveel boeken je op je naam hebt staan, of je teksten gebruikt van een ander of alles zelf bedenkt, of je hiervoor een schadeclaim krijgt of niet. Hiermee slaan we de plank finaal mis. Het doel moet zijn dat we met zijn allen de ‘ongelukkigere’ mens, de ‘ongezondere’ mens en/of zoekende mens in het land van hypes en afvaltrucs met twee benen op de grond weten te houden, die begeleiding aanbieden die bij hem of haar past op de lange termijn, waardoor hij of zij zich lekker, gezonder en gelukkiger voelt in zijn of haar lijf. Dat is althans waar ik het iedere dag weer voor doe!

Blijf bij jezelf, doe wat bij je past en zorg goed voor je eigen lichaam. Het is het huis waarin je woont en alleen jij kan dit onderhouden!

 

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software