Ervaring van Lia bij Gezond en Gewicht -

Ervaring van Lia bij Gezond en Gewicht

Home » Klantervaringen bij Gezond en Gewicht » Ervaring van Lia bij Gezond en Gewicht
Deel de vreugde!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Toen mijn dochter en a.s. schoonzoon vertelde dat ze wilde gaan trouwen ging bij mij de knop om! Ik wil zo graag afvallen, zodat ik op de bruiloft een leuk jurkje aan kan! Maar de vraag was: hoe ga ik het doen.

Via facebook kwam ik op de site van Gerdien Hopster.  www.gezondengewicht.nl Wat mij direct opviel is dat het “gewoon eten” is,  en dat het hele gezin met me mee kan eten.En wat ik ook belangrijk vond is dat je af en toe een klein koekje mag of een zakje chips! Ik ben begonnen met een cursus van 7 weken om te kijken of het echt wat voor mij was.

Na 7 weken was ik tot mijn verbazing al een aantal kilo’s kwijt! En dat zelfs met onze vakantie erbij in! Ik besloot er een half jaar cursus bij te doen. Nu zijn we ongeveer 3 maanden verder en ben ik ruim 13 kilo lichter! Ik ga nu geloven dat het me gaat lukken, dat leuke jurkje op de bruiloft van onze dochter!

De menu’s zijn  zo goed te volgen, het is absoluut niet moeilijk! En Gerdien staat je via de mail met raad en daad terzijde! En dat stimuleert enorm! Probeer maar eens een cursus van een aantal weken! Je zal zien : het werkt!!!!

Lia Baaij.

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software