Ervaring van Angela bij Gezond en Gewicht -

Ervaring van Angela bij Gezond en Gewicht

Home » Klantervaringen bij Gezond en Gewicht » Ervaring van Angela bij Gezond en Gewicht
Deel de vreugde!
  • 15
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Eind februari 2014 kwam ik bij Gerdien terecht. Ik woog op dat moment 104 kilo. Mijn sokken aantrekken kon ik niet meer. Dus werd het tijd om af te vallen. En dat heb ik al vaker gedaan! Ik ben (was) echt een jojo-er. Maar telkens voor korte duur. Ik had nog niet de juiste manier gevonden om slank te blijven. Het was een fijn gesprek.

In plaats van dit mag je niet en dat mag je niet. Je moet dit en je moet dat, kreeg ik dat voor het eerst NIET te horen. Met tranen over mijn wangen zat ik bij Gerdien. Zou het dan toch goed komen? Ik geloofde niet meer in afvallen door te eten.Maar ik ben begonnen met de weekmenu ’ s van Gezond en Gewicht!!

Angela voor en na

Angela voor en na

In het begin is alles lastig en moeilijk maar ik ging ervoor. Als ik het moeilijk had dan kon ik altijd hulp vragen aan Gerdien. Ze was er altijd als ik haar nodig had. Weken, maanden gingen voorbij en het werd steeds makkelijker. nu is het een gewoonte om op de juiste manier te eten. Nu, 7 maanden later, ben ik 34 kilo kwijt. En dit door regelmatig en gezond (en af en toe ongezond) te eten!

Met gezonde groet,

Angela

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software