Ervaringen van Trudy bij Gezond en Gewicht -

Ervaringen van Trudy bij Gezond en Gewicht

Home » Klantervaringen bij Gezond en Gewicht » Ervaringen van Trudy bij Gezond en Gewicht
Deel de vreugde!
  • 35
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

In januari heb ik Gerdien leren kennen. In eerste instantie had ik mij opgegeven voor de online cursus. Ik twijfelde of dat goed bij mij zou passen. Toen ik Gerdien belde was ik dezelfde week nog welkom voor een gesprek.

Mijn doel was fitter en gezonder worden door aan de slag te gaan met mijn gewicht. Na het gesprek heb ik daarom besloten te kiezen voor de persoonlijke begeleiding. Daar heb ik belangrijke en goede tips gehad. Ik heb het traject als zeer positief ervaren omdat de menu’s die je krijgt goed te doen zijn en zorgen voor afwisseling.

Gerdien leert je dat je positief met eten bezig moet zijn. Eerst kijken wat wil ik heel graag eten en niet beginnen met wat je allemaal niet mag eten. Gezonde keuzes maken daar helpt Gerdien je mee. De beste tip die ik heb gehad is: Lukt het een keer niet om de gezonde keus te maken geen probleem, maar gooi dan niet meteen helemaal de remmen los.

Dagelijks word ik aangesproken omdat mensen zien dat ik er gezonder en fitter uit zie. Dan ben ik trots op wat ik heb bereikt en ben ik blij dat ik Gerdien heb leren kennen. Ze heeft me heel goed begeleidt.

Trudy

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software