Ervaringen van Anja bij Gezond en Gewicht -

Ervaringen van Anja bij Gezond en Gewicht

Home » Klantervaringen bij Gezond en Gewicht » Ervaringen van Anja bij Gezond en Gewicht
Deel de vreugde!
  • 22
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hallo Gerdien,

Ik ben nu bijna 8 weken bezig en in totaal 8.1 afgevallen. Ik ben nu ook lid geworden van de groep/club.

Ik wil zeker nog meer afvallen. Op deze manier zonder ” honger ” en tussentijdse snaaibuien bevalt het mij goed.

Er is alleen 1 domper ik had de weegschaal op de verkeerde plek in de kamer staan waardoor hij al die weken veel lichter woog dan ik in werkelijkheid was en is mijn begin gewicht niet het gewicht was wat ik daadwerkelijk woog toen ik begon.

We zijn daar achter gekomen doordat we nu een andere weegschaal hebben gekocht met meerdere functies.

Mijn man en zoon weten wat ze wegen en waren als ze op de oude weegschaal gingen staan ook veel lichter en als we hem op een andere plek in de kamer zetten waren ze precies het gewicht wat ze ook echt waren.

Dus daar staat nu de nieuwe weegschaal en helaas ben ik zwaarder dan ik dacht maar die 8.1 is er natuurlijk af.

Maar niet getreurd, ik ga lekker door. Het bevalt me prima. Alleen water drinken en bewegen is op dit moment voor mij even een punt van aandacht. Vocht te weinig is al mijn hele leven een probleem. Ik drink niet genoeg, al vanaf mijn jeugd. Ook al zet ik kannen klaar, ik heb het aan het eind van de dag gewoon niet op. Maar het gaat al beter als vroeger.

En bewegen moet ook wat meer nu ga ik al wel wandelen met de buurvrouw, maar de sportschool heb ik opgezegd. Ik ging er nooit heen. Ik vind krachtsport helemaal niet leuk, alleen fietsen en de loopband om snel te wandelen, maar hardlopen lukt niet.

We hebben echter ook sport banken in huis, waar ik nu wat meer op ga. Mijn zoon begeleid mij daarin. Ik merk wel dat ik nu aan het afvallen ben. Mijn vel losser gaat zitten, maar ja dat is ook niet raar, en een uitgerekt stuk elastiek wordt ook nooit meer helemaal strak. Maar ik ga lekker door.

Over een paar weken gaan we op vakantie en dan zal het wat moeilijker worden. We zitten in een goed hotel waar we al 12 jaar komen. Er is dus altijd wel iets lekkers te eten wat in mijn eetpatroon van nu past. Ik ga zeker genieten van al het lekkere fruit en salade die je zelf kunt samen stellen.

Groetjes Anja

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software