Ervaringen van Barbara bij Gezond en Gewicht -

Ervaringen van Barbara bij Gezond en Gewicht

Home » Klantervaringen bij Gezond en Gewicht » Ervaringen van Barbara bij Gezond en Gewicht
Deel de vreugde!
  • 6
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Al jaren gaat mijn gewicht op en neer. Niet super veel te zwaar maar eind vorig jaar was mijn BMI ruim boven de 25 en was ik het zat. Eerst zelf geprobeerd om af te vallen, maar ondanks dat ik dacht dat ik goed bezig was viel ik geen gram af. Daarnaast ben ik ook nog in de overgang en dan zit je sowieso niet super in je vel.

Na wikken en wegen bij Gerdien aan tafel aangeschoven. Verfrissend om een spiegel voor gehouden te krijgen en duidelijke en eerlijke feedback te ontvangen. Wegen doe ik iedere dag op mijn eigen weegschaal al en 1 x in de week wissel ik mijn gewicht (en hopelijk de daling ervan) uit met mijn vriendin, voor een stok achter de deur. Gerdien is zo flexibel dat wegen bij haar en 1 x in de 2 weken langskomen gelukkig geen must was. Na een proefweek ben ik ervoor gegaan. Iedere week gaf ik trouw al mijn zakelijke lunches en privé dinertjes aan en kreeg ik een op maat gemaakt menu thuis gestuurd. Heerlijk! Even niet meer hoeven na te denken wat je de hele week gaat eten. En als je vragen hebt dan is Gerdien een appje van je verwijderd. Ook de periodieke appjes met “hoe gaat het” werken stimulerend. Je wilt natuurlijk niet zeggen dat het ruk gaat, dus nog een extra stok achter de deur.

Heel eerlijk ik vond de maandagen altijd lastiger, maar dat kwam met name omdat ik het weekend iets losser hanteerde dan het menu van Gerdien (sorry, Gerdien…;D). In een maand of 4 ben ik 12 kilo afgevallen (ik ben 1,62 en woog 73,3 en nu 61,3). De laatste maanden (toen het voorjaar/zomer zich meer aandiende) ben ik gelijk gebleven in gewicht. Op dit moment heb ik een pauze ingelast, maar wil in het najaar nog een paar kilo afvallen. En als het mij niet alleen lukt, dan doe ik het weer onder begeleiding van Gerdien.

De afgelopen tijd heb ik beter geleerd om de juiste keuzes te maken. Ik ben een lekkerbek, die het gezellig vindt om te lunchen of te eten/drinken met familie en vrienden, maar ik neem nu vaker de salade en laat de patatten vaker staan.  Al met al ben ik heel blij met de persoonlijke manier van begeleiden door Gerdien en het feit dat ze ook tegen je durft te zeggen dat je andere keuzes kan maken.

Gerdien, bedankt!

Groeten van Barbara.

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software