Ervaringen van Rianne bij Gezond en Gewicht -

Ervaringen van Rianne bij Gezond en Gewicht

Home » Klantervaringen bij Gezond en Gewicht » Ervaringen van Rianne bij Gezond en Gewicht
Deel de vreugde!
  • 22
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hoi Gerdien,

Op Facebook zag ik al een tijdje berichtjes van Gezond en Gewicht voorbij komen. Op een dag dacht ik laat ik maar eens kijken waar de berichten over gaan. Ik lijn en jojo namelijk al mijn hele leven. Ook nu mochten er wel weer wat kilootjes af.

Ik bekeek de website en zocht contact op met jou om te vragen hoe een weekmenu eruit zag. Toen kreeg ik er 1 toegestuurd. Ik dacht bij mijzelf “Wat? Mag je zoveel eten? Daar kun je nooit mee afvallen!” Want bij het dieet wat ik de laatste jaren volgde viel ik met minder eten al niets af.

Ik stuurde jou dus weer een mail dat ik wel wat sceptisch was om de voorgaande reden. Als antwoord kreeg ik: “Misschien heb jij wel altijd te weinig gegeten waardoor je niet afvalt. Ik garandeer dat je hiermee afvalt en anders krijg je aan het eind van de cursus je geld terug.” Daarop kon ik niet anders antwoorden dan: “Oké, dan ga ik er voor.”

Ik begon net voor de pasen. Ik kon niet geloven wat een lekkere dingen ik mocht eten. in het weekend mocht ik chips, soms zelfs pizza en patat en op koningsdag een tompoes.

Ik al veel reacties op de site gelezen dus ik dacht bij mezelf: “Als ik nou deze week een paar ons ben afgevallen ben ik al blij.” Maar elke week werd ik weer blij verrast door mijn weegschaal als er weer 1-1,5 kg af was. In 5½ week ben ik 10 kg afgevallen. Wat een resultaat! Daar ben ik dus super blij mee.

Na 6 weken ging ik op vakantie, dus even geen Gerdien, maar maandag heb ik het gelijk weer opgepakt! Ik wil er namelijk voor de vakantie eigenlijk nog wel wat kilootjes af hebben. Ook komen er nog veel feestjes, etentjes e.d. aan. Aan de hand van de richtlijn heb ik dus buiten die feestjes om een mooie richtlijn om mijn gewicht in de hand te houden.

Gerdien, bedankt voor jouw adviezen en (lekkere) menu “s. Ik heb weer even moeten stil staan bij wat “gewoon en gezond” eten is en hoop hiermee nooit meer te hoeven lijnen.

groeten Rianne

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software