Ervaringen van Natasja bij Gezond en Gewicht -

Ervaringen van Natasja bij Gezond en Gewicht

Home » Klantervaringen bij Gezond en Gewicht » Ervaringen van Natasja bij Gezond en Gewicht
Deel de vreugde!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hoi gerdien..

Allereerst heel erg bedankt voor de 7 weken. In totaal ben ik 8.1 kg afgevallen wat in echt super vind!
Ik heb veel geleerd en ook weer extra recepten gekregen die ik helemaal niet kende, ik heb ook nieuwe dingen leren eten die ik anders nooit zou eten.

Ik heb veel pogingen gedaan om af te vallen maar elke keer kwamen de kilo’ s weer terug. Ik heb nu de knop helemaal om gedraaid en weet zeker dat het me nu wel gaat lukken omdat we eigenlijk alles mogen eten. Ik heb nooit geweten dat we van gebakken aardappelen, macaroni en af en toe iets van chocolade of koek kunnen afvallen maar toch is het zo en dat is gewoon het leuke ervan. Bij de andere diĆ«tisten mocht dit niet en dat is waardoor ik op ten duur heel erg zin had in zoetigheid kreeg. Gelukking heb ik dat deze 7 weken niet gehad.

Wat ik wel echt heb moeten leren is om bijvoorbeeld als we een zakje chips mogen of wat anders van koek dat ik maar bij dat ene koekje laat of dat ene zakje chips. 7 weken geleden zou ik een hele zak chips hebben op gegeten of een heel pak koekjes. Het gaat goed maar dat vind ik soms nog moeilijk. Heb je daar misschien nog wat tips voor?

Ik ga vol goede moed starten met een half jaar. Ik blijf positief en dan komt het zeker goed. Nogmaals super bedankt.

Groetjes Natasja

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software