Ervaringen van Vera bij Gezond en Gewicht -

Ervaringen van Vera bij Gezond en Gewicht

Home » Klantervaringen bij Gezond en Gewicht » Ervaringen van Vera bij Gezond en Gewicht
Deel de vreugde!
  • 26
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hallo Gerdien,

Op 20 mei 2017 gaan we trouwen, dus moesten er toch echt wel wat overtollige kilo’s vanaf. Ik was klaar met mijn levensstijl en mijn lichaam. Op 19 september ben ik daarom begonnen met jouw menu’s. Ik woog toen 85.5 en mijn vriend 86 kg. Nu 14 weken later weeg ik 74 en mijn vriend ook 74 kg.

De menu’s zijn erg goed te volgen. Ik heb totaal geen honger gevoel gehad en het zijn handige en snelle recepten! Dit is wat ik zocht in een dieet, gewoon normaal kunnen eten. En dat kan zeker! Ik heb ook de besloten facebookpagina toegevoegs. Ik vind het erg fijn om elkaars ervaringen te lezen, elkaar te steunen en de weegdag op donderdag.

De weekenden zijn af en toe wat moeilijker met alle feestjes die er altijd in de agenda staan, maar doordeweeks houd ik me perfect aan de menu’s. Vaak haal ik dan ook de -1kg per week, maar niet altijd.

Het einde is in zicht: De laatste 4 kilo nog voor mijn einddoel van 70 kg! Vanaf 2 januari ga ik er weer flink tegenaan voor de laatste loodjes!

Groeten van Vera.

ps. Hieronder de voor en na foto’s van mij en mijn vriend:

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software