Als je altijd een keer vaker op staat dan dat je valt kom je er ook! -

Als je altijd een keer vaker op staat dan dat je valt kom je er ook!

Home » Gezond Eten » Als je altijd een keer vaker op staat dan dat je valt kom je er ook!
Deel de vreugde!
  • 11
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Het bereiken van een gezond gewicht met vallen en opstaan!

Natuurlijk zijn er mensen die besluiten om af te gaan vallen en in 1 dalende lijn naar beneden fluiten. En natuurlijk meten we ons vaak aan deze toppers. Maar is het realistisch? Nee, helemaal niet zelfs! Het bereiken van een gezond gewicht, kilo’s afvallen, is vaak een strijd waar we al jaren tegen vechten. Een strijd waarbij we toch iedere keer weer in onze grootste valkuil trappen..eten. We leggen de lat vaak veel te hoog, maken rare sprongen door mee te doen aan iedere hype die voorbij komt. En dat zijn er tegenwoordig nog al veel. Met als gevolg, we ‘falen’, vallen niet af of erger nog, komen alleen maar aan.

Het bereiken en behouden van een gezonder gewicht

Het bereiken en behouden van een gezonder gewicht, een gewicht waarbij jij je lekker voelt, doe je alleen maar door zoveel mogelijk bij jezelf te blijven. Te doen waar jij gelukkig van wordt. Hou je niet van gekookte aardappelen, eet ze dan niet of zo min mogelijk. Lust je geen appels, genoeg ander fruit! Ben je gek op brood? Lekker eten dus! Eet je hele gezin in het weekend friet, wel zo gezellig om gewoon mee te doen toch? Doe wat bij je past, kies bewust en geniet! Met een goede balans tussen gezond en soms wat minder gezond kan je heel goed afvallen, en het blijft nog leuk ook!

Sta iedere keer weer op na een val!

Iets wat je al jaren doet leer je niet zomaar af, verwacht dat dan dus ook niet van jezelf! Lukt het een keer niet en eet je alle hapjes van de hapjes schaal op, voel je dan niet schuldig maar geniet ervan en ga gewoon weer door! Niet maandag, na de zomer of 1 januari maar direct! Een week heeft 7 dagen van 24 uur per dag, gelijk weer door en je zal merken dat de schade echt niet door die ene keer komt. Schade richten we vaak aan in de dagen na onze val, waarbij we uit schuldgevoel blijven blijven liggen, we hebben toch al gefaald dus de week is al mislukt. Niet dus! Direct opstaan en weer doorgaan! Zolang je zorgt dat je altijd een keer vaker op staat dan dat je valt, zal je je doel bereiken!

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software