Evaring van Anja en Geraline bij Gezond en Gewicht -

Evaring van Anja en Geraline bij Gezond en Gewicht

Home » Klantervaringen bij Gezond en Gewicht » Evaring van Anja en Geraline bij Gezond en Gewicht
Deel de vreugde!
  • 20
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hoe het begon, ik was al in contact geweest, voor mijn werk i.v.m het vitaliteits beleid, met Gerdien van gezond en gewicht toen ik de mail binnen kreeg, nu 7 weken op weg naar een andere levenstijl. Ik zei tegen mijn dochter wat gaan we hier mee doen, ja of nee. Want ja soms is het leven zo simpel, ja of nee! Dochter gaf een volmondig JA!

Aangemeld en in spanning de eerste mail afgewacht! Het 1ste week menu kwam binnen met een boodschappenlijstje de menu’s door genomen. Nieuwe dingen in huis gehaald. De eerste week was wennen, de maag rammelde soms, maar nee dit is wat we mogen en meer even niet! De tweede week bleef de rammelende maag al weg en zeiden we tegen elkaar, we mogen best veel eten! En soms keken de andere gezinsleden met verbaasde ogen naar onze borden, en dat moet afvallen was dan de reactie! Broeken gingen losser zitten, BH’s minder gevuld! Maar onze magen bleven rustig en tevreden. Heerlijk gegeten, niet hoeven na te denken wat eten we vandaag, is voor mij al een feest!

De menu’s werden door ons allen gegeten, ik kookte voor het hele gezin. Deed ook bakjes in de vriezer omdat er door mijn dochter en mijzelf ook op het werk gegeten wordt. Wat ik zo leuk en lekker vindt van Op naar een gezondere leefstijl, is dat er richtlijnen gegeven worden, maar eigen creativiteit mag ingezet worden. Je mag alles wijzigingen in wat je lekker vindt , als uiteraard de calorieën overeen komen. Door creatief te zijn kun je dingen vervangen die juist wel in jou winkel liggen, of goedkoper zijn zodat het in je budget past.

De laatste weken zag ik dat ik minder boodschappen had, het meeste was al in huis. Wat maakt het dat dit goed vol te houden is, is de eenvoud, eten wat je altijd eet, maar dan anders belegd. Het mee kunnen doen met andere, Op naar een gezondere leefstijl past menu’s voor je aan, geeft eet advies voor BBQ’s , voor feestjes en zelf voor de Mac Donalds. Via de gesloten facebook groep stel je een vraag, en zie een antwoord, coach je je lotgenoten en deel je blijdschap maar ook verdriet. Je doet het samen, en samen sta je sterk! Samen door facebook maar ik ook samen met mijn dochter, een mooie meid van 17 jaar, die ik een gezonde levensstijl gun, nu het nog kan!

Gezond en fit door het leven, er mogen zijn zoals je bent dat is punt 1. Energie hebben om leuke dingen te ondernemen, je werk te kunnen doen en je gezin te runnen is prioriteit nummer 1. Zonder al die extra kilo’s wordt je leven echt lichter! Gerdien is een vrouw met ervaring, alle vragen zijn niet te veel en nooit te gek! Zij leert je te leven met eten! Een leven met een gezonde levensstijl!
Ik kan alleen maar zeggen! Doen en succes!

Groet Anja en Geraline Worst.

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software