Ervaring van Helga bij Gezond en Gewicht -

Ervaring van Helga bij Gezond en Gewicht

Home » Klantervaringen bij Gezond en Gewicht » Ervaring van Helga bij Gezond en Gewicht
Deel de vreugde!
  • 28
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Met een lijnverleden van zo’n 36 jaar en vele diëten gedaan hebbende ben ik bij Gezond en Gewicht terecht gekomen van Gerdien Hopster. Via facebook heb ik mij aangesloten en met nog veel meer “lotgenoten “ zijn we ruim 5 weken geleden begonnen met de menu’s en de steun van Gerdien.

Ik vind het erg fijn dat we kant en klare week menu’s krijgen waar ik soms zelf wat in ruil of schuif. Ook is het leuk dat we elkaar op facebook kunnen steunen. De tips die we van Gerdien krijgen zijn fijn , zowel via email als via de FB groep.

Alles draait om keuzes maken

Waar het allemaal om draait is keuzes maken en niets is fout maar wel een keuze die je zelf maakt.

En daar kom je bij de essentie van waar het allemaal om draait. Als je een keus maakt om iets lekkers te eten , geniet er dan ook van. En voel je vooral niet schuldig. Gezonde maaltijden, lekker fruit eten en bewegen. Bewust worden van je wat je eet en proberen om bewegen te integreren in je leefstijl. En probeer vooral de weegschaal te vermijden. Laat die weegschaal niet je dag bepalen. En ik moet zeggen, het is heerlijk om niet te wegen.

Het gaat mij tot nu toe heel goed af en ik hoop dat dit echt mijn leefstijl gaat worden. Vooralsnog ben ik heel positief over hoe ik nu bezig ben. En het allerbelangrijkste, ik heb rust in mijn hoofd. En dat voelt gewoon GOED!
The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software