Ervaring van Kim bij Gezond en Gewicht -

Ervaring van Kim bij Gezond en Gewicht

Home » Klantervaringen bij Gezond en Gewicht » Ervaring van Kim bij Gezond en Gewicht
Deel de vreugde!
  • 18
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mijn naam is Kim Roeloffzen 9 weken geleden ben ik met de online cursus begonnen bij Gezond en Gewicht. Ik ben een echte emotie eter. Heb vele cursussen gevolgd. Na mijn zwangerschap woog Ik 104kg. Ik ben toen via een ander programma terug gegaan na 82kg. Ik was zo gelukkig eindelijk weer goed in mijn vel. Dat heeft helaas niet lang geduurd. In 2009 ben ik gaan scheiden. Op dat moment ging mijn eet patroon weer helemaal de mist in.

Na 5 jaar mijn emoties de vrije loopt te hebben gelaten was het resultaat 9 weken geleden 88,9 kg. Ik kon de knop maar niet omzetten. Ik was sceptisch toen ik begon maar na de eerste week was ik ruim 3kg kwijt dat voelde geweldig. Mijn eetbuien en dipjes deelde ik in de gehiem Facebookgroep van Gerdien eerst durfde ik dat niet maar de lieve reacties en steun die je van de groep ontvangt zijn hartverwarmend.

De opmerking “hij is het niet waard om je zelf zo te verwaarlozen” en “wees een gezonde fitte moeder voor je dochtertje” hebben mij de knop doen omzetten! Nog steeds heb ik mijn dipjes maar vreetbuien heb ik minder kan het beter controleren. En lukt vandaag niet dan gaan we morgen vrolijk weer verder!

Ik ben blij deze stap te hebben gezet. Ik voel me zoveel fitter heb meer energie.  De menu’s zijn geweldig gevarieerd en Low buget ! En heb je een vraag of feestje Gerdien is er altijd voor je met een passend antwoord!  Succes allemaal ik ga nog even door ♥!

Groetjes Kim

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software