12 weeks zomerprogrammaDeze hitcursus start elke vrijdag in Maart, April en Mei

Al voor de zomer 100% slank en fit en toch gewoon genieten!

Gezond en Gewicht heeft voor jou dit voorjaar het exclusieve zomerprogramma ontwikkeld waarmee
jij (en eventueel je gezin) voor nog geen €7,- per week al voor de zomer 100% slank en fit zijn. Laat die zomer maar komen ;-).

Bestel nu ➜start vrijdag met het programma

Als ik het moeilijk had dan kon ik altijd hulp vragen aan Gerdien. Ze was er altijd als ik haar nodig had. Weken, maanden gingen voorbij en het werd steeds makkelijker. nu is het een gewoonte om op de juiste manier te eten. Nu, 7 maanden later, ben ik 34 kilo kwijt. En dit door regelmatig en gezond (en af en toe ongezond) te eten! 

Ervaring Angela
bij Gezond en Gewicht

Met een lijnverleden van zo’n 36 jaar en vele diëten gedaan hebbende ben ik bij Gezond en Gewicht terecht gekomen van Gerdien Hopster. Zij maakt je bewust van je wat je eet en leert je om bewegen te integreren in je leefstijl. Laat die weegschaal niet je dag bepalen. En ik moet zeggen, het is heerlijk om niet te wegen.

Ervaring van Helga
bij Gezond en Gewicht

Waarom werkt mijn methode en waarom doe ik wat ik doe?

gerdiennieuw2“Wat is dat toch dat het je zo aanspreekt om mensen te begeleiden naar een gezonde leefstijl?”, vroeg een vriendin me een aantal jaren geleden.

Over een antwoord op die vraag hoef ik niet lang na te denken. Het begon in mijn middelbare schooltijd. Uiterlijk werd steeds belangrijker en de onzekerheid van de puberteit drukte hier een negatieve stempel op. De druk van het willen presteren en mijn perfectionisme waren een leidraad in mijn leven destijds. Ik vond iets waar ik goed in was, afvallen. Ik verloor in een korte tijd veel gewicht en het gaf me het gevoel dat ik eindelijk de houvast had, de controle die ik nodig had. In de loop van de jaren bleef me dit bezighouden, afvallen, calorieën tellen, producten met elkaar vergelijken, Wat was gezond en wat minder.

Al met al misschien een zware tijd maar ik zie het positief. Het heeft gemaakt wie ik ben en het zorgt ervoor dat ik met een enorm enthousiasme en heel veel positiviteit mijn kennis die ik destijds deels heb op gedaan en in de loop van de jaren verder heb ontwikkeld door cursussen en zelfstudie, nu een positieve draai kan geven in mijn huidige functie.

Nee ik ben geen schoonheidsideaal die neer kijkt op mensen die het maar niet kunnen laten om lekkere dingen te eten. Ik weet er alles van wat het met je kan doen als eten je leven beheerst.

Ik vind het geweldig om mensen te begeleiden, te coachen, te ondersteunen bij dat wat ze willen bereiken. Ik wil graag mijn kennis op je overdragen en hoop jou hiermee net dat beetje extra te kunnen geven wat je nodig hebt. Hiernaast is het een feit dat overgewicht een steeds veel voorkomender probleem is in onze maatschappij en het diverse negatieve gevolgen heeft voor het lichaam. Je hoeft niet mager te zijn, maatje 36 te hebben, wel moet je goed voor je lichaam zorgen. Het is het huis waar je in woont en alleen jij kan het onderhouden. Kan ik je helpen? Start vandaag met de cursus en ik garandeer je dat vanaf vandaag je leven gezonder en slanker wordt!

Bestel nu ➜start direct met het programma

Wat krijg je allemaal bij dit 12 weekse zomerprogramma?

 • Minimaal 7 kilo kwijt voor deze zomer
 • Toegang tot de speciale ledenomgeving
 • Jij valt kilo’s af met blijvend resultaat
 • Jij krijgt 100% meer energie
 • Jij leert je gewoontes aanpassen
 • Direct toegang tot je afvalcoach
 • Weekmenu’s voor op de camping om gezond te eten
 • Slimme tips om te bewegen
 • Jij leert bewuster te eten tijdens je vakantie
 • Jij trapt niet meer in je valkuilen
 • Toegang tot geheime Facebookgroep (niet verplicht)
 • Motivatiemails om het vol te houden
 • Contact met andere deelnemers (niet verplicht)
 • Lekkere recepten voor het hele gezin
 • Een veel beter humeur
 • Heerlijke zomerse gezonde gerechten
 • Snel maar blijvend resultaat
 • Geen shakes maar gewoon eten
 • Een gelukkiger gevoel
 • Een mooiere en meer stralende huid
Bestel nu ➜start direct met het programma

Toegang tot je online dashboard vol met gezonde handvatten

Bestel nu ➜start direct met het programma

Echte ervaringen van lieve deelnemers aan onze programma's

Het is mij met al jouw support gelukt om in alle  weken slechts 1x gelijk te blijven, de overige weken ging het gewicht naar beneden. De ene week iets meer dan de andere, maar eraf is eraf. Zelfs de decembermaand was succesvol. En nu, 33 weken later ben ik 21,3 kg kwijt. Gerdien ontzettend bedankt, helemaal top!

Ervaring van Annemieke
bij Gezond en Gewicht

Ik sta er van te kijken dat het gewoon is gelukt samen met mijn man die nu al 12,5 kilo kwijt is, ik sta weer stil maar ben er toch 8 kwijt . We gaan gewoon verder met de weekmenu’s. Dat je normale producten uit de supermarkt kunt eten maakt dat het voorgoed vol te houden is. Ik wil je bedanken, nooit gedacht dat het zou lukken. Ik voel mij zo goed op dit moment en ga dat gewicht ECHT niet meer laten toenemen. Top!

Ervaring van Hetty
bij Gezond en Gewicht

Ik heb zojuist het e-programma in 8 weken gevolgd en ik ben gemiddeld 1 kilo per week afgevallen. Ik heb geleerd dat afvallen niet betekend dat je op dieet bent, of dat je moet lijnen en afzien, of dat je je rot voelt omdat je bepaalde dingen niet meer ‘mag’ eten. Voor mij betekent dit voorgoed een andere levensstijl en een slank en fit lijf is daar het resultaat van!

Ervaring van Anja
bij Gezond en Gewicht

Ik heb me vanmorgen gewogen en ben tijdens de cursus op de kop af totaal 10 kg afgevallen. Ik heb door het volgen van jouw cursus veel geleerd, maar ook veel ontdekt en geen moment honger gehad. Mijn nieuwe doel is nu nog 17,7 kilo en ik weet zeker dat het mij gaat lukken! Bedankt Gerdien, jij bent mijn kanjer!

Ervaring van Sakia
bij Gezond en Gewicht

Twee jaar geleden ben ik begonnen met mijn strijd tegen de kilo’s. Ik heb toen een cursus bij Gerdien Hopster gedaan, en geloof me niks smaakt lekkerder dan succesvol afvallen! Het ging hard, een nieuwe leefstijl was aangenomen voordat ik het wist en ik had iets nieuws ontdekt; doorzettingsvermogen en discipline! Nadat ik een tijd van maanden op gewicht was gebleven, heb ik de cursus herhaald en wederom met grote resultaten.

Ervaring van Linda
bij Gezond en Gewicht

Gezond en fit door het leven, er mogen zijn zoals je bent dat is punt 1. Energie hebben om leuke dingen te ondernemen, je werk te kunnen doen en je gezin te runnen is prioriteit nummer 1. Zonder al die extra kilo’s wordt je leven echt lichter! Mijn dochter en ik zijn echt helemaal om! Gerdien ontzettend bedankt voor de support en de omslag die je teweeg hebt gebracht. 

Ervaring Anja en Geraline
bij Gezond en Gewicht
Bestel nu ➜start direct met het programma

Deze bonussen ontvang jij altijd bij onze programma's

#1 Nooit Meer te Zwaar

Dit boek ter waarde van €20,00 staat boordevol met extra handige tips, voorbeelden en recepten waarop je altijd terug kunt vallen als je het even niet meer weet. Deze bestseller is voor jou 100% gratis als je deelneemt aan een van onderstaande cursussen. Ik ben op aarde om jou te helpen!

#2 Stoppen als Lijner

Dit succesvolle e-boek is al door meer dan 12.500 Nederlanders gebruikt als handvat naar een leven zonder diëten en is voor jou als bonus toegevoegd bij deze cursus. Ook als je na het volgen van deze cursus af en toe hulp nodig hebt is dit e-boek je leidraad. Stoppen als Lijner, dat is wat ik met jou wil bereiken. Op weg naar duurzaam geluk!

Bestel nu ➜start direct met het programma

Veelgestelde vragen over dit unieke zomerprogramma

 • q-iconWat houdt de 100% garantie precies in?

  Bij Gezond en Gewicht krijg je 100% tevredenheidsgarantie. Wij zij op aarde om jou te helpen met je gezondheid en je gewicht. Daarom ontvang jij als je niet tevreden bent over wat wij jou te bieden hebben gewoon je geld terug. Zonder gezeur, gewoon een mailtje sturen is genoeg.

 • q-iconWat tref ik aan in de weekmenu's

  Onze menu’s bestaan uit gewone producten die in elke supermarkt te krijgen zijn. Wij begeleiden je naar een duurzaam gezond gewicht en daar horen geen dieetproducten bij. Geen hocus pocus exotische middelen en rare zaken maar geschikt voor elk gezin.

 • q-iconMoet ik altijd in de Facebookgroep?

  Nee dat hoeft niet, de keus is aan jou. Standaard zit de toegang tot de groep er bij omdat het bewezen bijdraagt aan het succes van het programma. Je ervaringen delen en gestimuleerd worden door anderen en mijzelf maakt het leuker en makkelijker. Maar het is aan jou!

 • q-iconWaar help ik jou allemaal bij?

  Je hebt direct toegang tot mijn persoonlijke hulp middels Facebook, mail en je online dashboard. Ik voorzie je van motivatie, tips en desgewenst oplossingen specifiek voor jouw persoon. Dit programma helpt je een andere leefstijl aan te leren en heeft volledig mijn toewijding!

Bestel hieronder direct het zomerprogramma en start vandaag!

Bestel nu ➜start direct met het programma