Slank en lekker in je vel deze zomer? Stop met lijnen en val af!

Met het voorjaarsprogramma van Gezond en Gewicht ben jij al vóór deze zomer slank en gezond. En dat met duurzaam resultaat.

Dit uniek, en door Gerdien zelf, ontwikkelde programma is speciaal voor die lieve vrouwen die het lijnen echt HELEMAAL ZAT ZIJN.

Investeer in jezelf en bereik een duurzaam Gezond Gewicht voor nog geen €10,00 per week.

Laatste plekken voor aanstaande vrijdag. Bestel nu!

bekend van

Maak hieronder je keuze, vul je gegevens in en start aanstaande vrijdag al. Er zijn nog enkele plekken vrij dus wees er snel bij.

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

veilig betalen

Gezond afslanken. Gewoon lekker eten, wijntje mag.

Slank af en kom lekker in je vel. Voorgoed!

Wat heb ik jou te bieden

Met het voorjaarsprogramma van Gezond en Gewicht ben jij al vóór deze zomer slank en gezond. En dat met duurzaam resultaat. Dit uniek, en door Gerdien zelf, ontwikkelde programma is speciaal voor die lieve vrouwen die het lijnen echt HELEMAAL ZAT ZIJN.

In minimaal 8 weken leer jij hoe je voorgoed afscheid kunt nemen van lijnen en duurzaam gezond en slank in je lijf komt te zitten. Gesteund door de online community, de heerlijke menu's met normale producten uit je supermarkt. En uiteraard de persoonlijke coaching van Gerdien zorgt ervoor dat jij kilo's kwijtraakt en gewoon weer lekker in je vel komt te zitten.

Zonder ooit nog een dieet te hoeven volgen.

Ervaringen van Facebook fans

Kies nu het pakket dat bij je past ➜

"Jij bent de reden dat dit jouw succes gaat worden."

Dit wil ik graag even met je delen. Loop jij al jaren rond met het gevoel dat je MOET lijnen omdat je slank en gezond wilt zijn? Dan herken ik dat als geen ander.

Jarenlang lijnde ik dag en nacht. Tot in het bizarre toe. Maar geloof me, het hoeft niet en ook jij kunt stoppen met lijnen. Jouw kans van slagen? Jij kunt gebruik maken van de harde lessen die ik zelf geleerd heb.

Het voorjaarsprogramma biedt je echt het beste wat ik te bieden heb. Je wordt al lekker slank voordat de zomer begonnen is.

Maar belangrijker nog; ik leer je een eetgedrag aan waarmee lijnen voorgoed verleden tijd is. Gun jezelf een lijnvrij leven en bereik een duurzaam slank lijf met bijhorend geluksgevoel. Ik ga je helpen!

Hoe ik je ga helpen? Uit ervaring van alle, meer dan 5.000, deelnemers weet ik dat dit persoonlijk door mij ontwikkelde programma jouw doorbraak gaat betekenen.

Er is alleen één maar. Het lukt alleen als jij je 100% herkent in één, of meer, van onderstaande gevoelens.

  • Jij bent al dat lijnen echt helemaal zat
  • Jij al veel te lang teleurgesteld bent over je lijf
  • Jij jezelf al veel te lang op de 3e, 4e of 5e plek zet
  • Jij totaal geen zin meer hebt in die afvalstress
  • Je elk jaar opziet tegen de zomer vanwege je lijf
  • Jij er echt van baalt dat je zwaarder bent dan je wilt
Kies nu het pakket dat bij je past ➜

Ik geef je drie redenen om vandaag te starten.

en weet zeker dat jij mijn volgende succesverhaal wordt.

1. Je valt minimaal 7 kilo af.

Afvallen is het resultaat van een gezond eet en beweegpatroon waarbij je betere keuzes maakt zonder dat je het 'genieten' hoeft op te geven. Met dit top-programma val jij 100% kilo's af. En ben je voor de zomer een stuk slanker. Het minimale gewicht dat je kunt verliezen tijdens dit programma is ongeveer 1 kilo per week. Meer kan ook zolang Gerdien het verantwoord vindt. Het doel is om een gezond gewicht te bereiken op een duurzame manier.

2. Verander je ongezonde eetgedrag

Gerdien haar ervaring is de aanleiding geweest om dit programma aan te bieden. De aandacht gaat er naar uit om een duurzame verandering in je eetgedrag te realiseren. Met deze verandering behoort lijnen voorgoed tot jouw verleden tijd en bereik je een duurzaam gezond gewicht. Hierbij geldt dat je gewoon mag genieten van al het lekkers het leven je te bieden heeft. Lekker eten moet, wijntje mag. Doe jij mee?

3. Jij wordt een gelukkiger mens

Dat klinkt goed? Al meer dan 5000 vrouwen bereikten met dit programma een doorbraak in gezondheid en geluk. Door anders te eten, te bewegen en te blijven genieten kom jij lekkerder in je vel te zitten dan ooit. De onzekerheid over je ideale gewicht verdwijnt en lijnen beheerst niet langer je leven. Gun jezelf die kans en investeer in je geluk. Binnen een paar maanden word jij de onweerstaanbare versie van jezelf.

Kies nu het pakket dat bij je past ➜

Al jouw handvatten altijd bereikbaar

Persoonlijk online dashboard vol met menu's en extra's.

Wat krijg je allemaal in dit topprogramma

Welk voordeel is voor jou doorslaggevend?

Overheerlijke dagmenu's

Jij ontvangt bij deze cursus elke week 7 dagmenu's met elke dag een uniek menu dat je kunt volgen. De menu's bestaan uit overheerlijke gerechten, lunches, ontbijt en tussendoortjes. De kracht van deze menu's is dat je de producten gewoon in de supermarkt kunt halen en dat je gezin (eventueel) gewoon helemaal mee kan doen.

Direct toegang tot je coach

Via de geheime Facebookgroep, mail, Whatsapp en telefoon heb jij altijd direct toegang tot persoonlijke coaching van Gerdien. Loop je tegen dingen aan, heb je het even moeilijk of wil je gewoon even je voortgang delen? Gerdien en de online community staan altijd voor je klaar. Voel je welkom!

Extra stok achter de deur? Maak een afspraak!

Bij alle cursussen die Gerdien aanbiedt zit een persoonlijk (bel)consult in. Dus wil je een persoonlijk advies, een extra stok achter de deur of gewoon eens even kennis maken? Maak een (bel)afspraak!

Uniek groepsgevoel

Via de geheime Facebookgroep sta je altijd in verbinding met alle lieve andere deelnemers die dezelfde uitdagingen tegenkomen als jij. Hun feedback en support zorgt ervoor dat jij je nooit alleen voelt. Daarnaast werkt de groep motiverend, kun je er je hart luchten en is het er altijd erg gezellig en begripvol.

Minimaal 7 kilo kwijt

Het hoofddoel is niet afvallen maar een duurzaam gezond gewicht bereiken waar jij je lekker bij gaat voelen. Omdat het afvallen voor veel deelnemers wel een extra motivatie is geven wij je de zekerheid dat je tenminste 7 kilo afvalt. En als je wilt kan 14 kilo ook. Als het maar verantwoord is. Daarbij helpt Gerdien je.

Kies nu het pakket dat bij je past ➜

Wat bereikten anderen met dit unieke programma.

Ben jij het volgende, gelukkige, succesverhaal?

Het is mij met al jouw support gelukt om in alle weken slechts 1x gelijk te blijven, de overige weken ging het gewicht naar beneden. De ene week iets meer dan de andere, maar eraf is eraf. En nu, 33 weken later ben ik 21,3 kg kwijt. Gerdien ontzettend bedankt, helemaal top!

Annemieke
Annemieke

Ik ben er toch 8 kwijt . We gaan gewoon verder met de weekmenu’s. Dat je normale producten uit de supermarkt kunt eten maakt dat het voorgoed vol te houden is. Ik wil je bedanken, nooit gedacht dat het zou lukken. Ik voel mij zo goed op dit moment en ga dat gewicht ECHT niet meer laten toenemen. Vooral de ondersteuning van Gerdien en haar bereikbaarheid gaf mij die stok achter de deur. Geweldig!

Hetty
Hetty

Vanmorgen gewogen en ben tijdens de cursus op de kop af totaal 10 kg afgevallen. Ik heb door het volgen van jouw cursus veel geleerd, maar ook veel ontdekt en geen moment honger gehad. Mijn nieuwe doel is nu nog 17,7 kilo en ik weet zeker dat het mij gaat lukken! Bedankt Gerdien, jij bent mijn kanjer!

Saskia
Saskia

Twee jaar geleden ben ik begonnen met mijn strijd tegen de kilo’s. Ik heb toen een cursus bij Gerdien Hopster gedaan, en geloof me niks smaakt lekkerder dan succesvol afvallen! Het ging hard, een nieuwe leefstijl was aangenomen voordat ik het wist en ik had iets nieuws ontdekt; doorzettingsvermogen en discipline! Nadat ik een tijd van maanden op gewicht was gebleven, heb ik de cursus herhaald en wederom met grote resultaten.

Linda
Linda

Wie is Gerdien?

Gerdien Hopster

"In mijn puberteit raakte ik in strijd met mijn lijf, onzekerheid en gewicht. Ik begon met lijnen en vond hierin mijn ideale, altijd betrouwbare, maatje. Ik viel steeds meer af en uiteindelijk beheerste het mijn hele leven. Zo kon het niet langer doorgaan vond ik en ik vond een uitweg. Een uitweg die heeft geleid tot een gelukkiger en gezonder leven zonder lijnen.

Mijn eigen ervaring en geschoolde kennis heb ik ingezet om Gezond en Gewicht en dit programma te ontwikkelen. Ik heb van mijn zwakte mijn kracht gemaakt en wil jou hier mee helpen. Dat is mijn missie en ik hoop dat jij jezelf ook die kans gunt. Ik ben er voor je!"

 

Welk programma past het best bij jou?

Kies wat bij je past en behaal 100% je doelen.

Veelgestelde vragen over dit programma

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail gerdien@gezondengewicht.nl

V) Moet ik altijd in de Facebookgroep?

A) Nee dat hoeft niet, de keus is aan jou. Standaard zit de toegang tot de groep er bij omdat het bewezen bijdraagt aan het succes van het programma. Je ervaringen delen en gestimuleerd worden door anderen en mijzelf maakt het leuker en makkelijker. Maar het is aan jou!

Q) Wat tref ik aan in de weekmenu's.

A) Onze menu’s bestaan uit gewone producten die in elke supermarkt te krijgen zijn. Wij begeleiden je naar een duurzaam gezond gewicht en daar horen geen dieetproducten bij. Geen hocus pocus exotische middelen en rare zaken maar geschikt voor elk gezin.

V) Waar help ik jou allemaal bij?

A) Je hebt direct toegang tot mijn persoonlijke hulp middels Facebook, mail en je online dashboard. Ik voorzie je van motivatie, tips en desgewenst oplossingen specifiek voor jouw persoon. Dit programma helpt je een andere leefstijl aan te leren en heeft volledig mijn toewijding!

V) Voor welke leeftijden is dit programma bedoeld?

A) Dit programma richt zich primair op vrouwen (van alle leeftijden). Het programma is geschreven voor vrouwen die al een heel lijn verleden hebben. Tevens past dit programma perfect in een gezin en een relatie. Met het normale maar lekkere eten kan zelfs iedereen meedoen.

Bekijk welk pakket bij je past ➜