Start over 2184 dagen, 5 uren, 13 minuten, 59 seconden geleden,

Groepscursus; Slank de zomer in!

Met deze unieke 8 weekse groepscursus verlies jij gezond gewicht met gewoon eten. Wil jij van je overtollige kilo's af  en gewoon lekker eten? Genieten moet, wijntje mag. Wij starten op 1 Juni  2018 met de nieuwe groep. Reserveer snel je plekje en doe mee!

  • Online persoonlijke coaching
  • Maak deel uit van een uniek groepsgevoel
  • Ontvang persoonlijke online begeleiding
Direct beginnen
Ja! Ik doe mee met de cursus ➜

stars      op basis van 4500 cursisten

Samen afvallen en gezonder leven

1 Juni 2018 start deze exclusieve cursus waarmee je extra kilo's gaat kwijtraken en lijnen nu echt vaarwel gaat zeggen.  En daarnaast nog een stuk fitter wordt ook. De unieke online coaching zorgt er voor dat jij je doelen gaat halen en daarbij professioneel ondersteund wordt door mij. We gaan er samen voor zorgen dat je echte resultaten gaat behalen!

Ik streef er naar om je te helpen bij het aanleren van een gezondere leefstijl. Een leefstijl die vol te houden is, die bij je past, en waarmee het leuk wordt om goed voor jezelf te zorgen. Met als groot voordeel dat je op een gewicht komt dat bij jou past en gezond voor je is! In deze cursus combineer ik gezond afvallen met een uniek groepsgevoel en persoonlijke aandacht voor iedereen. Je bent van harte welkom!

Online Afvallen

Dit ga jij allemaal bereiken met deze unieke groepscursus

De kracht van mijn methode is dat hij ontwikkeld is voor de 'normale' mens en er op gericht is om jou slank en fit te laten zijn zonder dat je daar in de toekomst ooit nog een dieet voor hoeft te volgen.  Ik laat je simpelweg kennis maken met een manier van eten, bewustzijn en bewegen die makkelijk in te passen is  in je leefpatroon en daardoor zorgt voor een duurzaam gezond resultaat. Daarnaast beleef je veel steun aan de geheime Facebookgroep waar je zielsverwanten en ondersteuning vind. Hieronder zie je echte berichten uit de Facebookgroep en  een impressie van je online dashboard waar je alle handvatten 24/7 kunt vinden.

button

shadow-ornament

Steun elkaar

Als ik deelnemers vraag wat ze het meest waarderen aan deze cursus geven zij altijd twee antwoorden als eerst. Het gaat om het afvallen op een gezonde manier en het unieke groepsgevoel dat zij met elkaar beleven in mijn geheime Facebookgroepen. Deelnemers motiveren elkaar en laten weten hoe het me ze gaat. Tevens stellen ze hier vragen en worden er dingen besproken rondom afvallen en gezond leven. Hiernaast zie je een paar updates van de afgelopen tijd. Doe nu mee met de groep >>

shadow-ornament

shadow-ornament

Dashboard 24/7

Met het superhandige en speciaal voor jou ontwikkelde online dashboard van Gezond en Gewicht heb jij altijd toegang tot online ondersteuning. Je hebt meteen alle dagmenu’s en tips in een overzicht die je kunt bekijken of downloaden. Een groot voordeel is natuurlijk dat je de materialen altijd en overal bij de hand hebt.

Tevens kun je met andere volgers van de cursus praten over je ervaringen en heb je altijd toegang tot je online coach die je helpt, steunt en motiveert om die extra kilo's voor deze zomer kwijt te raken.

Al 4500 mensen deden mee en bereikten hun doel

Deze unieke 8 weekse groepscursus werd afgelopen jaar door meer dan 4500 personen met succes afgerond. Deelnemers zijn zó enthousiast over de behaalde resultaten dat zij graag voorzien in referenties en het aanbevelen bij anderen. Hieronder lees je vier voorbeelden van deelnemers die hun leven veranderd hebben met behulp van dit programma. Ben jij het volgende succesverhaal?

button2

Ik heb de groepscursus van 8 weken gevolgd en ik ben gemiddeld 1 kilo per week afgevallen. Voor mij betekent dit voorgoed een andere levensstijl en een slank en fit lijf is daar het resultaat van!

Anja Volmuller

Dat je normale producten uit de supermarkt kunt eten maakt dat het voorgoed vol te houden is. Ik wil je bedanken, nooit gedacht dat het zou lukken. Mijn man is zelfs ook 12.5 kilo kwijt 🙂

Hetty van Steeg

Ik heb me vanmorgen gewogen en ben tijdens de cursus op de kop af totaal 12 kg afgevallen. Ik heb door het volgen van jouw cursus veel geleerd. Bedankt Gerdien, jij bent mijn kanjer!

Saskia Zondag

Mijn 8 weken groepscursus zitten er op. Ik ben 5 kg. afgevallen en daar erg blij mee!! Veel steun heb ik gehad aan de coaching via de geheime Facebookgroep en de steun van andere deelnemers.

Heidi Hagendoorn

Over Gerdien Hopster

Op jonge leeftijd al beheerste eten mijn leven. De druk van het willen presteren en mijn perfectionisme waren een leidraad in mijn leven. Ik vond in afvallen iets waar ik goed in was en vond daarin mijn ongezonde zekerheid.  Door de jaren heen heb ik altijd strijd moeten leveren tegen eten, gezondheid en onzekerheid maar ik heb hem gewonnen en ben sterker dan ooit.

Op basis van mijn strijd, ervaringen en inzichten heb ik mij verder verdiept en opgeleid in eten, afvallen en gezond leven. Met mijn unieke groepscursus van 8 weken bied ik jou de oplossing waar ik zelf altijd naar op zoek was. Door mijn ervaring en kennis te bundelen in dit programma wil ik van mijn zwakte mijn sterkte maken en jou voorgoed van dat ongezonde diëten af helpen. Vanaf vandaag val jij 6  10 kilo af in 8 weken. Zet die stap kanjer!

button

Doe mee met de cursus en ontvang
altijd deze drie bonussen

Bestel nu de cursus en start vandaag

Veilig betalen met alle bekende betaalmethodes

Gezond en Gewicht Gewichtspraktijk BV - Paasbosweg 8 - 3862 ZS Nijkerk - Kvk:56178026 - E:gerdien@gezondengewicht.nl