Cursus Stop Emotie Eten

Strijd je al jaren voor een gezond gewicht en wil je eindelijk die controle eens terug over jouw eetpatroon? Wil jij de baas zijn over wat je eet en dit niet laten bepalen door jouw emoties? Dan is deze cursus het helemaal voor jou! 

 • Jij krijgt het wapen tegen emotie eten voorgoed in handen
 • Ondersteuning van deelnemers met dezelfde uitdaging
 • Trap niet meer in je valkuilen die je ongelukkig maken
Ja ik wil geholpen worden >>

Waarom werkt mijn methode en waarom doe ik wat ik doe?

Ik weet nog zo goed dat er een moment in mijn leven kwam, waarop ik dacht. Eindelijk, de ergste tijd achter de rug. En toen gebeurde er weer iets naars. Een moment wat in mijn geheugen gegrift staat en ik me realiseerde dat deze nare momenten mijn hele leven terug zouden blijven komen. Maar wat als je niet wil voelen? Hoe ga je daar dan mee om?

Negatieve gevoelens, pijn en verdriet kun je accepteren, vermijden of negeren. Hier zijn verschillende manieren voor. Emotie-eten is er een van! Wat is het toch lekker om terug te pakken op iets wat vertrouwd is, eten! Even niet na hoeven denken, even niets voelen, even alle rust vinden in eten.  Inderdaad EVEN! Waarschijnlijk weet jij heel goed wat een gezond eetpatroon is maar op het moment dat je overvallen wordt, ja want zo voelt het vaak, wordt je meegenomen door andere gedachten en ga je eten. Ik heb geleerd om hier mee om te gaan, een andere vorm te kiezen om met mijn emoties om te gaan en het emotie eten met een dikke stempel achter me te laten.

Spijt dat ik deze strijd aan ben gegaan? Nee zeker niet! Ik heb er ontzettend veel van geleerd en had het niet willen missen, hoe lastig het vaak ook was, het heeft me een mooier mens gemaakt! Ook jij kan dit, start vandaag met de cursus en ik help je hierbij!

Wat ga je allemaal bereiken met deze cursus?

 • Emotie eten wordt voorgoed verleden tijd
 • Toegang tot de speciale ledenomgeving
 • Je wordt je er bewuster van wat je tot je neemt en wanneer.
 • Je gaat ervaren dat bewegen je goed doet
 • Jij leert een leefstijl aan die vol te houden is
 • Je leert om te genieten van wat je eet
 • Jij krijgt de wapen tegen emotie eten in handen
 • Jij kan gewoon gezellig zijn en toch sterk zijn
 • Jouw emoties zullen nooit meer de baas zijn over jou
 • Jij trapt niet meer in je valkuilen
 • Toegang tot geheime Facebookgroep
 • Motivatiemails om het vol te houden
 • Contact met andere deelnemers
 • Mijn beste bewaarde geheimen die emotie eten echt aanpakken
 • Een veel beter humeur
 • Een betere weerstand
 • Een blijvend resultaat en ondersteuning van andere deelnemers
 • Controle over je emotie en je eten
 • Een veel gelukkiger gevoel
 • Een mooiere en meer stralende huid

Toegang tot je online dashboard vol met gezonde handvatten

Positieve ervaringen van deelnemers aan andere cursussen

Mijn 8 weken zitten weken er op. Ik ben 5 kgs. Afgevallen en daar erg blij mee!! Veel steun heb ik gehad aan de coaching via de geheime Facebookgroep en de steun van andere deelnemers. Ik voel mij een ander mens. Gerdien ontzettend bedankt voor je inzichten, support en motivatie. Geweldig!

Ervaring van Heidi
Dit is een persoonlijke getuigenis van een deelnemer en biedt geen garantie op hetzelfde resultaat

Ik sta er van te kijken dat het gewoon is gelukt samen met mijn man die nu al 12,5 kilo kwijt is, ik sta weer stil maar ben er toch 8 kwijt . We gaan gewoon verder met de weekmenu’s. Dat je normale producten uit de supermarkt kunt eten maakt dat het voorgoed vol te houden is. Ik wil je bedanken, nooit gedacht dat het zou lukken.

Ervaring van Hetty
Dit is een persoonlijke getuigenis van een deelnemer en biedt geen garantie op hetzelfde resultaat

Ik heb zojuist het e-programma in 8 weken gevolgd en ik ben gemiddeld 1 kilo per week afgevallen. Ik heb geleerd dat afvallen niet betekend dat je op dieet bent, of dat je moet lijnen en afzien, of dat je je rot voelt omdat je bepaalde dingen niet meer ‘mag’ eten. Voor mij betekent dit voorgoed een andere levensstijl en een slank en fit lijf is daar het resultaat van!

Ervaring van Anja
Dit is een persoonlijke getuigenis van een deelnemer en biedt geen garantie op hetzelfde resultaat

Ik heb me vanmorgen gewogen en ben tijdens de cursus op de kop af totaal 10 kg afgevallen. Ik heb door het volgen van jouw cursus veel geleerd, maar ook veel ontdekt en geen moment honger gehad. Mijn nieuwe doel is nu nog 17,7 kilo en ik weet zeker dat het mij gaat lukken! Bedankt Gerdien, jij bent mijn kanjer!

Ervaring van Sakia
Dit is een persoonlijke getuigenis van een deelnemer en biedt geen garantie op hetzelfde resultaat

Met een lijnverleden van zo’n 36 jaar en vele diëten gedaan hebbende ben ik bij Gezond en Gewicht terecht gekomen van Gerdien Hopster. Zij maakt je bewust van je wat je eet en leert je om bewegen te integreren in je leefstijl. Laat die weegschaal niet je dag bepalen. En ik moet zeggen, het is heerlijk om niet te wegen.

Ervaring van Helga
Dit is een persoonlijke getuigenis van een deelnemer en biedt geen garantie op hetzelfde resultaat

Gezond en fit door het leven, er mogen zijn zoals je bent dat is punt 1. Energie hebben om leuke dingen te ondernemen, je werk te kunnen doen en je gezin te runnen is prioriteit nummer 1. Zonder al die extra kilo’s wordt je leven echt lichter! Mijn dochter en ik zijn echt helemaal om! Gerdien ontzettend bedankt voor de support en de omslag die je teweeg hebt gebracht. 

Ervaring Anja en Geraline
Dit is een persoonlijke getuigenis van een deelnemer en biedt geen garantie op hetzelfde resultaat

Als jij meedoet met deze cursus beloof ik jou het volgende

 • 1

  Ik ben er 15 weken lang speciaal voor jou!

  Ik beloof je dat ik er alles aan zal doen om je steunen, te sturen en te motiveren tijdens deze strijd! De strijd aan durven gaan is stap 1! Die heb je alvast gewonnen zodra je start met de cursus! Deze strijd ook daadwerkelijk winnen is nog een flinke stap verder, het is mij ook gelukt en ik ben ervan overtuigd dat we er samen voor kunnen zorgen dat ook jouw dit gaat lukken!

 • 2

  Jouw emoties zullen nooit meer de baas zijn over jou en bepalen wat jij eet! Dit bepaal je zelf!

  Emotie eten is iets wat we vaak al jaren doen en we echt niet in drie weken zomaar aan de kant zetten. Als dat het geval was, dan hadden we dat al gedaan. Ik ga je opdrachten laten uitvoeren, nieuwe inzichten geven en bied je handvatten en tips om de baas te worden over jouw eetgedrag. Jarenlang bepaalde mijn emoties voor mij wat ik wel en niet at, nu bepaal ik dit weer zelf! En ik ga jou dit ook leren!

 • 3

  Jij mag tien weken deelnemen aan een besloten facebookgroep met andere emotie-eters

  Helaas is emotie-eten niet iets waar ieder open en eerlijk voor uitkomt. Een groot schaamtegevoel speelt hierbij een rol. Veel meer mensen in je directe omgeving zullen met hetzelfde probleem kampen, er wordt alleen niet over gesproken. Ontzettend jammer want dit kan je het gevoel geven dat het raar is, dat jij anders bent. Dit is niet het geval! In de besloten facebookgroep kan je ervaringen uitwisselen met andere deelnemers van deze cursus. Ook ik doe hier aan mee! De facebookgroep is niet verplicht maar mijn ervaring is….samen sta je sterker!

 • 4

  Jij wordt emotie-eten 100% de baas en leert een nieuwe gezonde en slanke leefstijl aan

  Als jij mee doet met deze cursus ga ik met jou en andere deelnemers de strijd aan tegen emotie-eten! Hiernaast gaan we je leefstijl zo veranderen dat je kilo’s gewicht zal verliezen en fitter en slanker de cursus uit zal komen! En dat op een manier die zoveel mogelijk past bij wat jij wil! Alleen als we een leefstijl ontwikkelen waar we ons fijn bij voelen houden we deze op de lange termijn vol!