Abonnement gezonde weekmenu's - Gezond en Gewicht Gewichtspraktijk

Abonnement gezonde weekmenu’s

Home » Online individueel afvallen » Abonnement gezonde weekmenu’s
Deel de vreugde!
 • 106
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

lidmaatschapEen half JAAR of een JAAR lang een supergezond weekmenu per mail waarmee je afvalt en een gezond eetgedrag aanleert. Start vandaag!

Heb jij geen zin om aan een cursus mee te doen? Maar wil jij wel de stap zetten naar ander en gezonder eetgedrag waardoor je afvalt en een nieuwe manier van eten aanleert die duurzaam en gezond is?  Dan is een abonnement op onze gezonde weekmenu’s het helemaal voor jou!

Voor slechts 90 euro ontvang jij een half jaar lang elke vrijdagmorgen een gloednieuw en gezond weekmenu voor de aankomende week. Uiteraard zijn deze menu’s zorgvuldig samengesteld door Gerdien. Voor 150 euro zelfs een heel  jaar lang.

Ik streef er naar om je te helpen bij het aanleren van een gezondere leefstijl. Een leefstijl die vol te houden is, die bij je past, een leefstijl waarin je leert om goed voor jezelf te zorgen, het leuk wordt om goed voor jezelf te zorgen. Met als groot voordeel dat je op een gewicht komt dat bij jou past en gezond voor je is! Voel je welkom! Tevens wordt je lid van de besloten Facebook groep. Hierin kunnen mededeelnemers met elkaar overleggen en neem ik vaak deel voor tips en trucs.

Download hier een voorbeeld weekmenu om te zien of het bij je past >>>

Met het volgen van deze menu’s ga je het volgende bereiken

 • Jij zet een grote stap naar een duurzame verandering
 • Jij valt kilo’s af met deze weekmenu’s
 • Jij gaat je energieker voelen
 • Jij eet gezonder en gevarieerd
 • Jij leert anders en gezonder eten
 • Jij krijgt toegang tot mijn speciale en besloten Facebook groep waarin wij elkaar helpen en motiveren
 • Kortom; jij wordt fitter, gezonder en slanker!

Referenties van eerdere deelnemers

Jet Bouw-Beitler
“Bijna 2 kilo kwijt in 2 weken, ondanks de oliebollen en feestdagen♡♥ dankzij gezond en gewicht meer in balans. De extra stimulans dat je het niet alleen hoeft te doen is geweldig!”

Hennie van Renselaar
“Ik ben Marcelle  en al 13 jaar in strijd met de kilo’s en diverse dieeten. Tot ik voor 5 maanden terug gezond en gewicht tegen kwam op facebook. Dit is het gewoon helemaal voor mij en ik denk voor iedereen ,normaal eten d.m.v toegestuurde weekmenu’s die lekker normaal zijn en heel goed vol te houden waardoor je anders leert eten, blijft genieten en toch afvalt. ”

Lidia de Vreede
“De menu’s zijn inderdaad lekker en goed vol te houden zoals beloofd maar de gesloten Facebookgroep heeft voor mij echt het verschil gemaakt. Zoveel steun en motivatie onder elkaar, we lijken wel vriendinnen. Toppie!”

Erika Gedebaar
“Ik ben nu drie maanden bezig met wisselend succes. Al gaat het echt wel de goede kant op. Met de menu’s van Gerdien heb ik een gezonde leidraad voor mij eetpatroon en dat werkt goed. De menu’s zijn lekker normaal en het gezin doet gewoon mee (alleen weeg ik dan alles af). Ik merk al wel dat ik als vanzelfsprekend al anders aan het kiezen ben in de supermarkt. Het is toch een gewoonteverandering die je bereikt als je de menu’s volgt, dat maakt het denk ik houdbaar op lange termijn. En een wijntje mag best, dat is wel zo lekker en leuk!

Ik beloof je het volgende:

 1. je ontvangt elke vrijdag een gezond weekmenu
 2. je gaat je veel fitter voelen
 3. je wordt professioneel ondersteund via Facebook (desgewenst)
 4. je wordt een stuk slanker op een manier die vol te houden is.
The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Laatste berichten van Gerdien Hopster (toon alles)

Reacties gesloten.

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software