Ervaring van Barbera bij Gezond en Gewicht -

Ervaring van Barbera bij Gezond en Gewicht

Home » Klantervaringen bij Gezond en Gewicht » Ervaring van Barbera bij Gezond en Gewicht
Deel de vreugde!
  • 7
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Beste Gerdien,

Dank voor de afgelopen zeven weken. Ik ben in ieder geval drie en een halve kilo kwijt. Wat mij betreft prima hoewel ik nog door wil gaan naar mijn streefgewicht van rond de 61 kilo. Dus nog 1 kilo te gaan. Ben nu gemotiveerd.

Natuurlijk weet iedereen wel waar het aan ligt als je aankomt maar soms wil de motivatie niet komen. Er is altijd wel een excuus of je gooit het op je leeftijd. Er verandert wel ┬áveel vooral aan je lijf wat ondanks fitness, tennis en Pilatus niet echt meer terug te draaien valt. Ook een kwestie van accepteren. Dankzij jouw handvat opnieuw gemotiveerd geraakt. Het is met vallen en opstaan gelukt want je wilt toch “waar” voor je geld. Ondanks diverse etentjes en een logeerpartij van een week van de ┬ákleinkinderen toch iedere week weer opnieuw gestart met het boven vermelde resultaat.

Dank je wel voor je stimulerende woorden en leuke “gewone” menu’s. Ze hebben mij zeker geholpen ook al zijn ze nog zo bekend! Zo nu en dan wel mijn eigen fantasie laten werken op kookgebied maar bewust geprobeerd niet de hoeveelheden te overschrijden. Werkt prima!

Nogmaals veel dank. Ik zal met plezier aan deze periode terugdenken en blijven denken in het nu vertrouwde eetpatroon.

Groet,

Barbera

Wil jij net als Barbera meedoen met de e-cursus? Klik dan hier!

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Laatste berichten van Gerdien Hopster (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software