Ervaring van Manon bij Gezond en Gewicht -

Ervaring van Manon bij Gezond en Gewicht

Home » Klantervaringen bij Gezond en Gewicht » Ervaring van Manon bij Gezond en Gewicht
ervaringen manon - gezond en gewicht
Deel de vreugde!
  • 8
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hallo Gerdien,

Ik ben nu met de laatste week bezig. Ik heb één week niet meegedaan in verband met een operatie. Na het dieet goed gevolgd te hebben, ben ik 8,5 kg afgevallen en ik ben erg tevreden.

Voordat ik begonnen ben met het dieet woog ik 72,5 kg en nu 64 kg. Ik vond het een fijn dieet en het was prima vol te houden. Ik vind het eigenlijk geen dieet, maar een goede/gezonde levensstijl. Ik nam niet de warme maaltijden zoals op de lijst, want wat ik kookte voor mijn gezin nam ik zelf ook, maar dan met veel meer rauwkost.

Maar mijn vraag is wel hoe nu verder. Kan ik de weken weer opnieuw beginnen of kan ik het nu zelf proberen? Ik wil niet weer terugvallen in mijn oude gewoontes (het snoepen) en heb wel in de gaten dat ik de variatie er in moet houden zoals in de weekmenu´s.

Kan ik over een tijdje als ik mijn gewenste gewicht heb bereikt meer gaan eten? Omdat ik over een paar weken wel weer ga sporten en veel afvallen hoef ik niet meer (ongeveer nog 3 kg). Dus eigenlijk stabiliseren, nadat ik het gewenste gewicht bereikt heb. Heb je nog tips?

Zit er ook calorieverschil per dag en/ of weken in het menu?  Ik hoop dat je zo een beeld heb van mijn ervaringen met jouw dieet/ weekmenu´s. Graag zie ik antwoord op mijn vragen. Alvast bedankt voor alles.

Groeten Manon

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Laatste berichten van Gerdien Hopster (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software