Ervaring van Marianne bij Gezond en Gewicht -

Ervaring van Marianne bij Gezond en Gewicht

Home » Klantervaringen bij Gezond en Gewicht » Ervaring van Marianne bij Gezond en Gewicht
ervaringen Marianne - Gezond en gewicht
Deel de vreugde!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vol goede moed begon ik aan de cursus “slank in zeven weken”, voordat ik begon wist ik eigenlijk niet waar ik aan begon.

Geen dieet?!

Ik dacht eigenlijk meer aan: diëten. Dus vol verbazing keek ik naar de eerste week eten, ik mocht gewoon eten… Naar gelang merkte ik dat het niet diëten is maar toch op een gemakkelijke en verantwoorde manier je eetpatroon veranderen. Eigenlijk kon mijn gezin gewoon meedoen. Bij mij/ons werd er (te)veel gegeten en ook met ‘slechte’ dingen. Bij elke groente een lekker sausje! Een lekker vleesje met mayo. Niet één koekje bij de koffie maar een heel pak, zo gemakkelijk.

Facebookgroep Gezond & Gewicht

Natuurlijk wist ik zelf ook wel hoe of wat, want ik heb zowat elk dieet gedaan. En natuurlijk lukte het weleens niet om je aan het menu te houden. Maar geen nood, als je daarna maar weer verder gaat! Niemand die dan met zijn vinger wijst maar juist de steun van je Facebookvrienden die hetzelfde doen als jij helpt je verder te gaan. Ieder met een ander doel, maar allemaal gaan voor hetzelfde resultaat; je gewicht en je eetpatroon veranderen!

Het is heel gemakkelijk om van te voren te weten wat je gaat eten en niet in de supermarkt pas beslist als je lekkere trek hebt! En nu zeven weken later: afgevallen? jazeker! Eetpatroon aangepast: jazeker! Nee, ik ben er nog niet, maar de toon is gezet, we hebben nog steeds een leuk en gezellig leven met daarbij echt wel de lekkere hapjes, maar inmiddels ken ik mijn grens.

Gerdien bedankt!

The following two tabs change content below.

Gerdien Hopster

Voedingscoach en Lifestylebegeleider
Ik help mensen die, net als ik vroeger, op het moment in strijd zijn met hun lichaam en gewoontes die een gezond gewicht en daardoor geluk in de weg staan. Ik help, adviseer en begeleid je naar een fitter en leuker bestaan waarbij niet alleen gewicht maar vooral je geluk het uitgangspunt is.

Laatste berichten van Gerdien Hopster (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rust

Vertrouwen

Verandering

Resultaat

Powered by WishList Member - Membership Software